اثر برهمکنش تراکم سوروف (Echinochloa crus-galli) و مقادیر نیتروژن روی رشد و عملکرد برنج در کوشکک، استان فارس


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر برهمکنش تراکم سوروف (Echinochloa crus-galli) و مقادیر نیتروژن روی رشد و عملکرد برنج در کوشکک، استان فارس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر برهمکنش تراکم سوروف (Echinochloa crus-galli) و مقادیر نیتروژن روی رشد و عملکرد برنج در کوشکک، استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر برهمکنش تراکم سوروف (Echinochloa crus-galli) و مقادیر نیتروژن روی رشد و عملکرد برنج در کوشکک، استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر برهمکنش تراکم سوروف (Echinochloa crus-galli) و مقادیر نیتروژن روی رشد و عملکرد برنج در کوشکک، استان فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی اثر تراکم های سوروف و برنج و چگونگی تاثیر آنها بر رشد و عملکرد برنج در سطوح مختلف کود نیتروژن مطالعه ای در سال زراعی ۱۳۷۷-۱۳۷۶ در مزرعه ایستگاه تحقیقات دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز (کوشکک) انجام شد. در این مطالعه تاثیر ۵ سطح تراکم علف هرز سوروف (صفر، ۱۰، ۲۰، ۳۰ و ۴۰ بوته در مترمربع) بر برنج رقم چمپا کامفیروزی در چهار سطح مختلف کود نیتروژن (صفر، ۴۰، ۸۰ و ۱۲۰ کیلوگرم نیتروژن خالص در هکتار) و دو سطح فاصله بوته برنج (۲۰×۲۰ و ۲۵×۲۵ سانتیمتر) در قالب طرح کرت های دو بار خرد شده بررسی شد و نتایج مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. از بین اجزای عملکرد برنج، تعداد پانیکول در هر بوته و تعداد دانه در هر بوته بطور معنی داری افزایش یافت. با افزایش تراکم سوروف عملکرد دانه کاهش یافت. با افزایش کود نیتروژن، عملکرد دانه برنج افزایش یافت اما بین سطوح ۸۰ و ۱۲۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار اختلاف معنی داری مشاهده نشد. با اضافه شدن کود نیتروژن کارایی کود کاهش یافت، یعنی افزایش تراکم سوروف موجب کاهش بهره وری برنج از نیتروژن اضافی شد. بنابراین افزایش کود نیتروژن نه تنها قادر نیست اثر منفی رقابت علف هرز سوروف را رفع نماید بلکه باعث افزایش قدرت رقابت علف هرز نسبت به گیاه زراعی می شود. در واقع کاهش عملکرد دانه برنج، بیشتر تحت تاثیر تراکم علف های هرز قرار می گیرد تا کمبود کود نیتروژن.

کلید واژه: رقابت، سوروف، نیتروژن، تراک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.