بررسی میزان مرگ های قابل پیشگیری ناشی از خونریزی دستگاه گوارش فوقانی در دو بیمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تبریز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان مرگ های قابل پیشگیری ناشی از خونریزی دستگاه گوارش فوقانی در دو بیمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تبریز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان مرگ های قابل پیشگیری ناشی از خونریزی دستگاه گوارش فوقانی در دو بیمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تبریز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان مرگ های قابل پیشگیری ناشی از خونریزی دستگاه گوارش فوقانی در دو بیمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان مرگ های قابل پیشگیری ناشی از خونریزی دستگاه گوارش فوقانی در دو بیمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تبریز :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز
تعداد صفحات :۵
زمینه و اهداف: خونریزی قسمت فوقانی دستگاه گوارش (UGIB) از بیماریهای تهدیدکننده حیات است. این مطالعه جهت بررسی علل بروز UGIB و موارد قابل اجتناب مرگ و میر در دو مرکز درمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه پرونده های بیماران مبتلا به UGIB بستری در دو بیمارستان دانشگاهی سینا و امام خمینی تبریز در سال ۱۳۸۰ به صورت گذشته نگر بررسی شد.
یافته ها: از ۵۷۸ بیمار بستری با تشخیص UGIB 64 نفر(۱۱.۴%) فوت شده بودند. UGIB علت ۱۲ درصد کل بستری ها و ۱۳ درصد مرگ و میرهای بخش داخلی را تشکیل می داد. ۱۶.۲ درصد مرگ و میرهای بخش ICU جراحی نیز به علت UGIB بود. شایع ترین علت خونریزی زخم پپتیک بود و هیچ یک از علل با افزایش مرگ و میر همراه نبود. از بیماران فوت شده ۳۶.۴ درصد جراحی و ۶۳.۶ درصد به صورت محافظه کارانه درمان شدند. از بیماران جراحی شده ۵۵ درصد موارد مرگ قابل پیشگیری داشتند ولی در بیمارانی که درمان محافظه کارانه شده بودند در ۱۷.۲ درصد موارد مرگ قابل اجتناب بود.
نتیجه گیری: علت مرگ های قابل اجتناب در بیماران عمل شده، جراحی دیررس و ضعف تکنیکی و در گروهی که درمان محافظه کارانه شده بودند، عدم انجام جراحی بود. توجه دقیق به اندیکاسیون های اعمال جراحی زودهنگام می تواند در کاهش مرگ و میر بیماران موثر باشد.
کلید واژه: خونریزی گوارشی فوقانی، مرگ و میر، آندوسکوپی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.