مقایسه عمل جراحی بای ‏پاس کرونری به روش بدون پمپ و با پمپ


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عمل جراحی بای ‏پاس کرونری به روش بدون پمپ و با پمپ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عمل جراحی بای ‏پاس کرونری به روش بدون پمپ و با پمپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عمل جراحی بای ‏پاس کرونری به روش بدون پمپ و با پمپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عمل جراحی بای ‏پاس کرونری به روش بدون پمپ و با پمپ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: بای‏پاس کرونر با استفاده از دستگاه قلب و ریه مصنوعی روش قابل قبول، با مورتالیته و موربیدیته کم و از راههای مؤثر درمانی با نتایج طولانی مدت عالی جهت بیماران کرونری می‏باشد، در سالهای اخیر روش جراحی کرونری به طریقه بدون پمپ متداول شده است. مطالعه حاضر با هدف ارزیابی بالینی، تغییرات آنزیمی و الکتروکاردیوگرافیک در بیمارانی که با یا بدون استفاده از دستگاه قلب و ریه مصنوعی تحت عمل جراحی بای‌پاس کرونری قرار گرفته‌اند، انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه نیمه تجربی از بین ۱۱۵ بیمار مورد مطالعه، ۷۵ نفر به روش بدون پمپ و ۴۰ نفر به روش با پمپ تحت عمل جراحی ایزوله و الکتیو بای‏پاس کرونر قرار گرفتند. بیماران از نظر بالینی در طول مدت بستری، تغییرات ECG، میزان CK-MB و CTnI قبل و بعد از عمل مورد مقایسه قرار گرفتند. اطلاعات به دست آمده با استفاده از آزمونهای آماری t، آنالیز واریانس یک‌ و دو طرفه، c2 و آزمون دقیق فیشر تحلیل گردید.
یافته‌ها: دو گروه از نظر سن (میانگین سنی ۳/۵۶ و ۶/۵۵ سال) و جنس، عوامل خطر، EF (Ejection Fraction) قبل از عمل، Functional Class، تعداد عروق گرفتار و تعداد متوسط گرافت اختلاف معنی‏داری نداشتند. میانگین CK-MB بعد از عمل در گروه بدون پمپ کمتر از گروه پمپ بود (میانگین U/lit 7/36±۳/۳۹ در مقابل U/lit 33±۶۸/۵۶ و ۰۳/۰=P). میزان تروپونین I بعد از عمل در گروه بدون پمپ به طور معنی‌داری کمتر از گروه پمپ بود (۰۳/۰=P). در گروه بدون پمپ میزان هموراژی (۰۰۹/۰=P) و نیاز به ترانسفوزیون خون (۴۴/۰=P) در ۲۴ ساعت اول بعد از عمل از گروه پمپ کمتر بود. از نظر طول مدت بستری ICU و بیمارستان، آریتمی، وضعیت همودینامیک بعد از عمل، مدت انتوباسیون، عوارض نورولوژیک و مورتالیتی کلی دو گروه مشابه بودند.
نتیجه‏گیری: طبق یافته‌های این مطالعه، در عمل جراحی بای‏پاس کرونری به روش بدون پمپ، تغییرات آنزیمی (صدمه میوکارد) کمتر از روش با پمپ می‏باشد و بررسی آنزیمی (تروپونین) معیاری مناسب‏تر از ECC جهت ارزیابی صدمه میوکارد است. استفاده از روش بدون پمپ برای بیماران کرونری روشی مطمئن می‏باشد.

کلید واژه: بای‏پاس کرونر، بای‏پاس کرونر با پمپ، بای‏پاس کرونر بدون پمپ، تروپونین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.