عوامـل مـوثر بـر یادگـیری در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامـل مـوثر بـر یادگـیری در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامـل مـوثر بـر یادگـیری در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامـل مـوثر بـر یادگـیری در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامـل مـوثر بـر یادگـیری در بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: یادگیری، جریان پیوسته‌ای است که شامل تغییرات نسبتا پایدار در رفتار نهفته فرد می‌باشد به طوری که طیف وسیعی از رفتارها و واکنش های شخصی را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد. از این رو بررسی عوامل موثر بر یادگیری و افزایش و تقویت راهبردهای یادگیری از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.
روش بررسی: دراین مطالعه با توجه به مطالعات نظری درزمینه عوامل موثر بر یادگیری، پرسش نامه ای تدوین شد و توسط دانش جویان به تفکیک جنس و رشته تحصیلی و معدلشان تکمیل گردید و داده‌های تجربی به دست آمده ، مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.این بررسی توصیفی روی نمونه ای به حجم ۲۰۰ نفرانجام شد وبرای این منظور ازفرضیات روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای استفاده گردید .
نتایج: با توجه به نتایج به دست آمده یادگیری تحت‌تاثیر عوامل مختلفی در محدوده راهبردهای یادگیری، عادت های مطالعه و انگیزش قرار می‌گیرد. میانگین میزان مطالعه دانش جویان در کل ۲۴ساعت ، ۳ ساعت و ۱۵ دقیقه و میانگین میزان خواب شبانه‌ ایشان در حدود ۶ ساعت بوده است هم چنین ۶۳% از دانش جویان به فعالیت های غیردرسی می پرداختند و ۵۰% آن ها برنامه‌ریزی منظمی داشتند و ۹۴ % از دانش جویان به رشته تحصیلی خود علاقمند بودند. با تفکیک جنس، معدل و رشته تحصیلی تفاوت های معنی داری مشاهده گردید.
نتیجه‌گیری: به طور کلی می توان گفت راهبردهای یادگیری، عادت های مطالعه و انگیزش از جمله عوامل موثر بر یادگیری هستند که میزان اثر بخشی هر یک از این عوامل با تاکید بر جنس و معدل و رشته تحصیلی متفاوت است به عبارت دیگر عواملی مانند جنسیت ، معدل ورشته تحصیلی به عنوان متغیرمستقل تاثیر به سزایی را بر متغیروابسته یادگیری دارند بنابراین پاسخ های آزمودنی ها درموارد ذکرشده با یکدیگر متفاوت بوده است به گونه ای که این تفاوت ازنظر آماری معنادار می باشدومی توان درسطوح احتمالات ۰۱/۰و۰۵/۰ این تفاوت ها را پذیرفت.

کلید واژه: یادگیری، عادت های مطالعه، انگیزش، راهبردهای یادگیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.