مقاله ژئوتوریسم، رویکردی نو در بهره گیری از جاذبه های ژئومورفولوژیکی «مطالعه موردی: غار کرفتو در استان کردستان»


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ژئوتوریسم، رویکردی نو در بهره گیری از جاذبه های ژئومورفولوژیکی «مطالعه موردی: غار کرفتو در استان کردستان» دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ژئوتوریسم، رویکردی نو در بهره گیری از جاذبه های ژئومورفولوژیکی «مطالعه موردی: غار کرفتو در استان کردستان»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژئوتوریسم، رویکردی نو در بهره گیری از جاذبه های ژئومورفولوژیکی «مطالعه موردی: غار کرفتو در استان کردستان»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ژئوتوریسم، رویکردی نو در بهره گیری از جاذبه های ژئومورفولوژیکی «مطالعه موردی: غار کرفتو در استان کردستان» :

مقاله ژئوتوریسم، رویکردی نو در بهره گیری از جاذبه های ژئومورفولوژیکی «مطالعه موردی: غار کرفتو در استان کردستان» که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فضای جغرافیایی از صفحه ۲۷ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: ژئوتوریسم، رویکردی نو در بهره گیری از جاذبه های ژئومورفولوژیکی «مطالعه موردی: غار کرفتو در استان کردستان»
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکوتوریسم
مقاله ژئوتوریسم
مقاله غار کرفتو
مقاله جاذبه های ژئومورفولوژیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توریسم صنعتی درآمدزا و با صرفه اقتصادی بسیار مناسب است که با ایجاد تبادلات فرهنگی و اجتماعی میان ملل مختلف به خاطر فقدان آلودگی های زیست محیطی امروزه بسیار مورد توجه می باشد. جاذبه های طبیعی هر کشوری در جذب گردشگر نقش بسزایی دارند. طبیعت گردان (اکوتوریست ها) امروزه جزو گردشگرانی محسوب می شوند که بدون آسیب های جدی به طبیعت از مناظر طبیعی دیدن می کنند. ژئوتوریسم شاخه ای است از اکوتوریسم که در آن شخص بازدید کننده به دنبال مشاهده جاذبه های ژئومورفولوژیکی، یافته های دیرینه انسان شناسی، غارها، جذابیت های معدنی و ; است. غار کرفتو در استان کردستان از جمله نقاط دیدنی است که در کنار جاذبه های تاریخی و فرهنگی استان دارای جذابیت های طبیعی بکر و بی نظیری است که می تواند توجه هر طبیعت گردی را به خود جلب نماید. در تحقیق حاضر با هدف ارزیابی و تخمینی از پتانسیل های گردشگری محدوده مورد مطالعه دو فاکتور راه های دسترسی و پتانسیل گردشگری محاسبه گردیدند. فاکتور راه های دسترسی بر اساس ضریب فشردگی (pr) و پتانسیل گردشگری بر اساس ضریب (EP) با کمک ماتریس مربوط به امتیازها و پتانسیل های اکوتوریستی منطقه مطالعاتی محاسبه شده اند. بر اساس نتایج به دست آمده از شاخص Pr، موقعیت B (غار کرفتو) با ضریب ۰۳۳ دارای بیشترین امتیاز می باشد و به ترتیب بعد از آن موقعیت C (چین خوردگی ها) و موقعیت A (روستای گور بابا علی) قرار می گیرند. بر اساس شاخص EP امتیاز موقعیت B (غار کرفتو) برابر ۱۱۶ و امتیاز موقعیت A (روستای گور بابا علی) برابر ۰۸۵ و امتیاز موقعیت C (چین خوردگی) برابر ۰۴۴ می باشد که نتایج به دست آمده در هر دو شاخص بیانگر جایگاه مناسب غار کرفتو نسبت به موقعیت های دیگر برای توسعه توریسم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.