“ندا” رقم پرمحصول برنج با کیفیت فیزیکوشیمیایی مطلوب


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 “ندا” رقم پرمحصول برنج با کیفیت فیزیکوشیمیایی مطلوب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد “ندا” رقم پرمحصول برنج با کیفیت فیزیکوشیمیایی مطلوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی “ندا” رقم پرمحصول برنج با کیفیت فیزیکوشیمیایی مطلوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن “ندا” رقم پرمحصول برنج با کیفیت فیزیکوشیمیایی مطلوب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۱۲

در سال ۱۳۶۴ در یک برنامه مدون، تلاقی های مختلفی در قالب طرح دای آلل کراس کامل بین چندین رقم محلی با کیفیت پخت و خوراک عالی و ارقام پرمحصول اما با کیفیت پایین انجام شد. پس از سه سال مطالعات ژنتیکی، از اطلاعات حاصله در تحلیل های ژنتیکی، انتخاب تلاقی مورد نظر و در نهایت انتخاب تک بوته ها و لاین های برتر مورد نظر، با روش شجره ای، استفاده گردید. نتیجه این تحقیق شش لاین خالص برتر بود که از تلاقی بین ارقام محلی سنگ طارم و حسن سرایی با رقم اصلاح شده آمل ۳ به دست آمد. از میان لاین های به دست آمده، لاین D2-12-54 از لحاظ عملکرد و کیفیت نسبت به سایر ارقام اصلاح شده برتر بود و از برخی جهات نیز نسبت به ارقام اصلاح شده پرمحصول از جمله آمل ۳ و نعمت برتری خاصی داشت. از جمله خصوصیات برتر این لاین جدید ۷ الی ۱۰ روز زودرسی و نیز خواص فیزیکوشیمیایی مطلوب آن می باشد. از لحاظ فیزیکی، دانه های لاین جدید کاملا شبیه طارم و از لحاظ خواص شیمیایی نیز تا حدود زیادی با آن مشابهت دارد. لاین D2-12-54 دارای عملکردی بالغ بر ۸ تن در هکتار، نسبتا میان رس، متحمل به آفت کرم ساقه خوار و نسبت به مهم ترین بیماری رایج منطقه (بلاست) کاملا مقاوم است. متوسط ارتفاع آن حدود ۱۰۰ سانتی متر، مقاوم به ورس، دانه دراز، دارای ۲۶.۲ درصد آمیلوز، غلظت ژل کم، درجه ژلاتینی شدن متوسط و عطر و طعم کم می باشد.

کلید واژه: برنج، رقم پرمحصول ندا، کیفیت پخت و خوراک، صفات کمی و کیفی، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.