بررسی عملکرد ارقام گندم با عادت های رشدی متفاوت در دو تاریخ کاشت به منظور تعیین عادت رشدی مناسب برای مناطق سردسیر دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد ارقام گندم با عادت های رشدی متفاوت در دو تاریخ کاشت به منظور تعیین عادت رشدی مناسب برای مناطق سردسیر دیم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد ارقام گندم با عادت های رشدی متفاوت در دو تاریخ کاشت به منظور تعیین عادت رشدی مناسب برای مناطق سردسیر دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد ارقام گندم با عادت های رشدی متفاوت در دو تاریخ کاشت به منظور تعیین عادت رشدی مناسب برای مناطق سردسیر دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد ارقام گندم با عادت های رشدی متفاوت در دو تاریخ کاشت به منظور تعیین عادت رشدی مناسب برای مناطق سردسیر دیم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۱۶

این بررسی بر روی عملکرد ۹ رقم و لاین گندم نان از سه عادت رشدی متفاوت (بهاره، بینابین و زمستانه) در دو تاریخ کاشت (کشت زود در اوایل مهر و کشت دیر در اواسط آبان ماه) و طی سه سال زراعی متوالی (۷۷-۱۳۷۴) در منطقه سردسیر دیم مراغه ( با متوسط بارندگی ۳۶۵ میلی متر و ارتفاع ۱۷۲۰ متر از سطح دریا به طول جغرافیائی ۴۶ درجه و ۳۰ ثانیه شرقی و عرض ۳۷ درجه و ۱۵ دقیقه شمالی) در شمال غربی ایران انجام شد. آزمایش در قالب طرح اسپلیت پلات بر پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار به اجرا در آمد. کرت های اصلی به تاریخ های کاشت و کرت های فرعی به ارقام اختصاص داده شدند و عملکرد دانه ارقام و لاین های آزمایشی مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. نتایج حاصل از بررسی نشان داد که اثر تاریخ کاشت و رقم در سطح ۱% و اثرات متقابل تاریخ کاشت × رقم در سطح ۵% بر روی عملکرد معنی دار بودند. مقایسه های گروهی نشان داد که در طول اجرای آزمایش (۷۷-۱۳۷۴)، متوسط عملکرد ارقام با عادت رشدی زمستانه بیشتر از عملکرد ارقام و لاین های دارای عادت رشدی بهاره و بینابین بود و از نظر آماری اختلاف معنی داری وجود داشت (در سطح ۱%). مطابق نتایج به دست آمده از این بررسی، در مناطق سردسیر دیم شمال غربی ایران، کشت ارقام و لاین های گندم نان با عادت رشدی زمستانه توصیه می گردد و خط مشی اصلاح گندم در این مناطق در وهله اول باید مبتنی بر تولید و ایجاد ارقام و لاین های زمستانه باشد.

کلید واژه: گندم، کشت دیم، کاشت زود و دیر، خط مشی اصلاح

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.