بررسی اجزای تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی به لیمو (.Lippia citriodora H.B.K) منطقه مشکین شهر و خاصیت ضد میکروبی آن علیه باکتری های عامل عفونت تنفسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اجزای تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی به لیمو (.Lippia citriodora H.B.K) منطقه مشکین شهر و خاصیت ضد میکروبی آن علیه باکتری های عامل عفونت تنفسی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اجزای تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی به لیمو (.Lippia citriodora H.B.K) منطقه مشکین شهر و خاصیت ضد میکروبی آن علیه باکتری های عامل عفونت تنفسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اجزای تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی به لیمو (.Lippia citriodora H.B.K) منطقه مشکین شهر و خاصیت ضد میکروبی آن علیه باکتری های عامل عفونت تنفسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اجزای تشکیل دهنده اسانس گیاه دارویی به لیمو (.Lippia citriodora H.B.K) منطقه مشکین شهر و خاصیت ضد میکروبی آن علیه باکتری های عامل عفونت تنفسی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

گیاه دارویی به لیمو با نام علمی .Lippia citriodora H.B.K از خانواده شاه پسند (Verbenaceae) است که در مناطق مختلف ایران کشت می شود. به لیمو یکی از مهمترین گیاهان دارویی مورد استفاده در صنایع داروسازی، آرایشی و بهداشتی بیشتر کشورهای توسعه یافته است. در فرهنگ گیاه درمانی و طب ایرانی، برگ های این گیاه به صورت یک دم کردنی آرام بخش، ضد تشنج، مدر و برطف کننده تپش قلب و سرگیجه مصرف دارد. در این تحقیق، گیاه دارویی به لیمو از منطقه مشکین شهر واقع در استان اردبیل جمع آوری گردید. اسانس گیری توسط دستگاه کلونجر انجام و جهت تجزیه نمونه های اسانس و اندازه گیری دقیق ترکیبات از دستگاه های GC و GC/MS استفاده شد. طبق نتایج به دست آمده این گیاه دارای درصد بالایی از مواد مونوترپنوییدها مخصوصا نرول است. مهمترین ماده موثر آن، نرول و ژرانیال می باشد. بیشترین میزان نرول (۱۹/۹%) و بیشترین میزان ژرانیال (۱۵/۷%) به دست آمد. از طرفی، افزایش استفاده از داروهای ضدمیکروبی علیه عفونت های تنفسی و عوارض جانبی جدی بعضی از این داروها و نیز بروز مقاومت نسبت به آنها، توجه محققین را به یافتن درمان های کمکی و جایگزین از جمله استفاده از گیاهان دارویی معطوف کرده است. در این مقاله اثر ضدمیکروبی اسانس گیاه به لیمو بر علیه باکتری های عامل عفونت تنفسی نیز بررسی شد. نتایج حاصل از آزمایشات میکروبی پس از انجام آزمون آنتی بیوگرام مشخص گردید که اسانس به لیمو دارای اثرات مهاری قابل توجهی بر روی باکتری های گرم منفی و مثبت دارد. در بررسی اثر ساده ی اسانس بر قطر ممانعت از رشد باکتری ها مشخص شد که بیشترین قطر هاله ممانعت از رشد توسط اسانس به لیمو مربوط به استرپتوکوک پنومونیه با قطرهاله ی ۲۵/۳ میلی متر و پس از آن استرپتوکوک پیوژنز با قطر هاله ی ۲۵ میلی متر با غلظت ۱۰۰ میلی گرم بر میلی لیتر اسانس و کمترین قطر هاله عدم رشد مربوط به باکتری کمترین حساسیت را با ایجاد قطر هاله ۰/۹ میلی متری در غلظت ۱۲/۵ میلی گرم بر میلی لیتر اسانس از خود نشان داد. همچنین در مقایسه قطر هاله عدم رشد به لیمو با آموکسی سیلین، مشخص شد که اسانس به لیمو نتایج نسبتا مشابهی را نسبت به آموکسی سیلین از خود نشان می دهد. نتایج حاصل از حداقل غلظت مهارکنندگی اسانس به لیمو نیز نشان داد که باکتری های استرپتوکوک پنومونیه و استرپتوکوک پیوژنز بیشترین حساسیت را نسبت به اسانس مورد مطالعه از خود نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.