بررسی اثر بازتوانی قلبی بر میزان Functional class Ejection fraction در بیمارانی که مبتلا به اختلال عملکرد بطن چپ هستند


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر بازتوانی قلبی بر میزان Functional class Ejection fraction در بیمارانی که مبتلا به اختلال عملکرد بطن چپ هستند دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر بازتوانی قلبی بر میزان Functional class Ejection fraction در بیمارانی که مبتلا به اختلال عملکرد بطن چپ هستند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر بازتوانی قلبی بر میزان Functional class Ejection fraction در بیمارانی که مبتلا به اختلال عملکرد بطن چپ هستند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر بازتوانی قلبی بر میزان Functional class Ejection fraction در بیمارانی که مبتلا به اختلال عملکرد بطن چپ هستند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: گفته می شود یکی از علل خستگی و ناتوانی زودرس در بیماران قلبی تغییرات پاتولوژیک و متابولیک رشته های عضلانی است و تمرینات ورزشی می تواند موجب بهبود این تغییرات گردد.
در این تحقیق بر آن شدیم. تا اثر توانبخشی قلبی عروقی را بر روی دو فاکتور نمایانگر کارایی سیستم قلبی عروقی، یعنی Ejection fraction (EF) و Functional class (FC) بررسی کنیم.
مواد و روش: گروه مورد مطالعه در این تحقیق، بیمارانی بودند که بعد از انفارکتوس قلبی برای انجام بازتوانی به مرکز تحقیقات قلب و عروق اصفهان ارجاع شده بودند. از میان این بیماران تعداد پنجاه نفر به طور تصادفی ساده انتخاب شدند. همچنین از میان بیماران ترخیص شده از ccu که به بخش بازتوانی معرفی نشده بودند ۵۰ بیمار به طور تصادفی به عنوان گروه شاهد انتخاب شدند. سن بیماران در هر گروه بین ۳۰ تا ۶۵ سال بود.
کلیه بیماران شرکت کننده در مطالعه یکبار در شروع و یکبار در انتهای مطالعه تحت انجام تست ورزش و اکوکاردیوگرافی قرار گرفتند.
نتایج: در هر دو گروه مورد و شاهد EF افزایش یافته بود. ولی وقتی که این تغییرات با تست آماری بررسی شد افزایش EF نسبت به گروه شاهد معنی دار نبود (P>0.05) در مورد فعالیت فیزیکی یا FC علاوه بر این که افزایش در هر دو گروه قابل توجه بوده است. تفاوت بین دو گروه مورد و شاهد هم از نظر آماری معنی دار بوده است (P<0.05).
بحث: احتمالا بازتوانی قلبی به وسیله فعال کردن یک سری از مکانیزم های فیزیولوژیک مانند برداشت بیشتر اکسیژن از خون در گردش، افزایش بازده واکنش های اکسیداتیو و… باعث استفاده بهتر از برون ده قلبی و افزایش FC در بیماران قلبی می شود.

کلید واژه: ejection fraction، ظرفیت ورزشی، بازتوانی قلبی، نارسایی قلب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.