بررسی اثر پلی مورفیسم ژنی از نوع (Insertion (I)/ Deletion (D) بر سطح سرمی آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) در افراد ایرانی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پلی مورفیسم ژنی از نوع (Insertion (I)/ Deletion (D) بر سطح سرمی آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) در افراد ایرانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پلی مورفیسم ژنی از نوع (Insertion (I)/ Deletion (D) بر سطح سرمی آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) در افراد ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پلی مورفیسم ژنی از نوع (Insertion (I)/ Deletion (D) بر سطح سرمی آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) در افراد ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پلی مورفیسم ژنی از نوع (Insertion (I)/ Deletion (D) بر سطح سرمی آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) در افراد ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: بررسی شیوع پلی مورفیسم ژنی I/D، اثر آن بر سطح سرمی ACE و تعیین سطح سرمی آنزیم بر اساس ژنوتیپ در افراد ایرانیمواد و روش کار: این بررسی یک مطالعه تحلیلی آینده نگر بر روی خون ۸۸ فرد سالم اهداکننده کلیه می باشد. در این مطالعه سطح سرمی آنزیم ACE به روش کالریمتری و ژنوتیپ افراد در سلول های هسته دار خون به روش PCR مشخص شد. نتایج: تعداد ۸۸ نفر واجد شرایط تحقیق شامل ۱۸ نفر زن (۲۰%) و ۷۰ نفر مرد (۸۰%) تحت بررسی قرار گرفتند. اختلاف معنی داری بین میانگین سنی گروه های ژنوتیپی وجود نداشت. شیوع آلل I و D به ترتیب ۵۱.۱۵% و ۴۸.۸۵% بود. میانگین سطح سرمی آنزیم ± انحراف معیار برای هموزیگوت I (n=33) 32.06±۲۴.۲، هتروزیگوت (n=22) 36.25±۲۰.۸۷ و برای هموزیگوت D (n=31) 50.68±۲۴.۵۹ بود. بحث: در این بررسی اثر پلی مورفیسم ژنی از نوع I/D بر سطح سرمی ACE در افراد ایرانی نشان داده شد، به طوریکه شایعترین ژنوتیپ II بود و در این گروه کمترین میزان سرمی ۳۲.۰۶±۲۴.۲ به دست آمد که با توجه به کمی تعداد نمونه در گروه زنان، مطالعه مجدد با تعداد نمونه کافی توصیه می شود. این مطالعه می تواند به عنوان پایه برای بررسی های بعدی در این زمینه مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: Angiotensim I converting enzyme (ACE), ACE gene Polymorphism

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.