اثر مقادیر آب آبیاری در دو روش سطحی و قطره‌ ای بر عملکرد و صفات کیفی خرمای پیارم


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مقادیر آب آبیاری در دو روش سطحی و قطره‌ ای بر عملکرد و صفات کیفی خرمای پیارم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مقادیر آب آبیاری در دو روش سطحی و قطره‌ ای بر عملکرد و صفات کیفی خرمای پیارم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مقادیر آب آبیاری در دو روش سطحی و قطره‌ ای بر عملکرد و صفات کیفی خرمای پیارم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مقادیر آب آبیاری در دو روش سطحی و قطره‌ ای بر عملکرد و صفات کیفی خرمای پیارم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۹

این تحقیق در سالهای ۱۳۷۴ لغایت ۱۳۷۹ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی حاجی آباد بر روی درختان نخل پیارم (شش ساله) با فواصل کاشت ۸×۸ متر در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی بصورت فاکتوریل شامل ۴ تیمار ۴ درختی و در سه تکرار با دو روش آبیاری (آبیاری سطحی و آبیاری قطره‌ای) و دو میزان مصرف آب (۷۵% و۱۰۰% تبخیر تجمعی از تشتک کلاس A) جمعا برروی ۴۸ اصله نخل به اجرا در آمد. تیمارها عبارتند ازA1 : سیستم آبیاری قطره‏ای میزان آب معادل ۷۵% تبخیرتجمعی ازتشتک کلاس A، A2: سیستم آبیاری سطحی میزان آب معادل ۷۵% تبخیرتجمعی از تشتک کلا س A ،B1: سیستم آبیاری قطره‏ای میزان آب معادل ۱۰۰% تبخیرتجمعی از تشتک کلاس A، B2: سیستم آبیاری سطحی میزان آب معادل ۱۰۰% تبخیرتجمعی از تشتک کلاسA. دور آبیاری در روش قطره‏ای یک روز در میان و در روش سطحی هفته‏ای یک بار در نظر گرفته شد. میزان آب مورد نیاز با استفاده از تبخیر از طشتک محاسبه و توسط کنتور حجمی در اختیار درختان قرار گرفت، عملکرد هر درخت و صفات کیفی میوه از قبیل pH، بریکس (TSS)، درصدهای اسیدیته قابل تیتراسیون، قند احیا کننده، قند کل، ساکارز، رطوبت و ماده خشک در تیمارهای مختلف اندازه‏گیری شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اگر چه در تیمارهای مختلف میزان آب مختلفی در اختیار درختان قرارگرفت، ولی از لحاظ عملکرد و صفات کیفی میوه اختلاف معنی‏داری بین تیمارها وجود نداشت و فقط در درصد اسیدیته قابل تیتراسیون بین تیمارها اختلاف معنی‌داری در سطح ۱% وجود داشت. میزان متوسط آب مصرفی سالیانه در تیمار ۱ A درمرحله رشد رویشی معادل ۷/۲۳متر مکعب و در مرحله زایشی معادل ۶۵/۴۲ متر مکعب به ازاء هر درخت بوده که کمترین میزان مصرف را در بین تیمارها داشته است .میزان متوسط آب مصرفی سالیانه در تیمار B2 به روش آبیاری سطحی در مرحله رشد رویشی معادل ۴۶/۵۷ متر مکعب و در مرحله رشد زایشی معادل ۴۵/۱۰۰ متر مکعب بازاء هر درخت بود. بنابر این نتیجه می‏شود که مصرف آب در تیمار۱ A به روش قطره‏ای کمتر از نصف مصرف آب در روش سطحی بوده است در حالیکه از لحاظ آماری اختلاف معنی‏داری بین عملکرد محصول خرما وجود نداشت بنابر این در شرایط آزمایش آبیاری به میزان ۷۵% تبخیر تجمعی از تشتک و به روش قطره‌ای بهترین نتیجه را داشته است.

کلید واژه: آبیاری قطره ‌ای، آبیاری سطحی، خرما، خرمای پیارم، صفات کیفی میوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.