اثر گونه های افراپلت، اقاقیا، صنوبر آمریکایی و زربین بر برخی وی‍ژگیهای فیزیکو‌شیمیایی خاک در جنگلکاری شرق هراز


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر گونه های افراپلت، اقاقیا، صنوبر آمریکایی و زربین بر برخی وی‍ژگیهای فیزیکو‌شیمیایی خاک در جنگلکاری شرق هراز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر گونه های افراپلت، اقاقیا، صنوبر آمریکایی و زربین بر برخی وی‍ژگیهای فیزیکو‌شیمیایی خاک در جنگلکاری شرق هراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر گونه های افراپلت، اقاقیا، صنوبر آمریکایی و زربین بر برخی وی‍ژگیهای فیزیکو‌شیمیایی خاک در جنگلکاری شرق هراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر گونه های افراپلت، اقاقیا، صنوبر آمریکایی و زربین بر برخی وی‍ژگیهای فیزیکو‌شیمیایی خاک در جنگلکاری شرق هراز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۴

با آزمایش۱۳ ویژگی (رنگ، بافت، ضخامت،pH ، EC، رطوبت اشباع، املاح محلول،کربن، مواد آلی، نیتروژن کل، نسبت کربن به نیتروژن، فسفر و پتاسیم قابل جذب) در ۴ لایه از خاک (افق هایO، A، B و ۳۰ سانتی متر اول) تیپ‌های خالص ۱۶ ساله افرا پلت، اقاقیا، صنوبر آمریکایی، زربین و قطعه بدون درخت مجاور آنها، اثر این گونه‌ها بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی خاک، بررسی گردید و مشخص شد که گونه‌های درختی، بویژه اقاقیا، تغییرات مطلوب زیادی در خواص فیزیکو شیمیایی خاک داده اند. به طورکلی تمامی گونه‌ها کربن، مواد آلی و پتاسیم قابل جذب سی سانتیمتر اول و پتاسیم قابل جذب دو افق A وB را افزایش و پتاسیم قابل جذب افق Oو رطوبت اشباع افق Aرا کاهش داده‌اند اما هیچکدام از آنها بر بافت و اسیدیته خاک تاثیر نداشته اند. گونه‌های پهن برگ ضخامت افقO خاک را افزوده‌اند. اقاقیا کربن، مواد آلی و نیتروژن کل افق O و نیتروژن کل سی سانتیمتر اول خاک را افزایش داده اما باعث کاهش فسفر قابل جذب و نسبت کربن به نیتروژن افقO گردیده است. صنوبر و افرا، فسفر قابل جذب افقA خاک را افزوده‌اند و زربین نیز باعث افزایش املاح محلول افقO گردیده است. با توجه به نتایج آنالیز خوشه‌ای اطلاعات کمی مورد مطالعه، در افقA و سی سانتیمتر اول خاک، بیشترین شباهت بین اثر پهن برگان (افرا، صنوبر و اقاقیا) و در افقهای OوB، بیشترین شباهت بین اثر صنوبر و اقاقیا بوده است لذا بر این اساس می‌توان توصیه نمود در مناطق مشابه در جنگلکاریهای وسیع از پهن برگان بویژه اقاقیا و صنوبر استفاده شده و کاشت زربین به لحاظ اثر اندکی که بر بهبود وضعیت خاک منطقه نسبت به پهن برگان دارد به احداث کمربند‌های سبز محدود شود.

کلید واژه: افراپلت، اقاقیا، صنوبرآمریکایی، زربین، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی خاک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.