تصحیح ضرایب قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی با اندازه گیری میزان اسید اوریک کود، با روش های اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تصحیح ضرایب قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی با اندازه گیری میزان اسید اوریک کود، با روش های اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تصحیح ضرایب قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی با اندازه گیری میزان اسید اوریک کود، با روش های اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تصحیح ضرایب قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی با اندازه گیری میزان اسید اوریک کود، با روش های اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تصحیح ضرایب قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی با اندازه گیری میزان اسید اوریک کود، با روش های اسپکتروفتومتری و کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۰

میزان اسید اوریک موجود در کود جوجه های گوشتی نر آرین تغذیه شده با خوراک های آزمایشی حاوی مقادیر مختلف متیونین، با دو روش اسپکتروفتومتری فرابنفش و کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد (HPLC) اندازه گیری، و سپس داده های حاصل از دو روش مقایسه گردید. در روش HPLC از یک ستون فاز معکوس C-18 استفاده شد (۲۵۰*۴.۶ mm. i.d.)، و سرعت جریان فاز متحرک یک میلی متر در دقیقه تنظیم گردید. در روش اسپکتروفتومتری فرابنفش، جذب نوری در ۲۸۵ نانومتر اندازه گیری شد. از داده های حاصل از روش اسپکتروفتومتری برای تصحیح ضرایب قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی استفاده گردید.
ضریب هم بستگی (r) بین دو روش برای اندازه گیری میزان اسید اوریک در کود جوجه های گوشتی، ۹۷۶/۰ بود. مقادیر قابلیت هضم پروتئین پس از تصحیح بر اساس میزان نیتروژن اسید اوریک، به طور معنی داری (P<0.01) بیشتر از مقادیر تصحیح نشده بود. ضرایب قابلیت هضم پروتئین پس از تصحیح بر اساس میزان نیتروژن اسید اوریک، قابل مقایسه با ضرایب به دست آمده از روش اندازه گیری اسیدهای آمینه بود.

کلید واژه: اسید اوریک، کود مرغی، اسپکتروفتومتری، HPLC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.