مقاله تعیین مدل کانی سازی معدن تپه سرخ بیجگان دلیجان – استان مرکزی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مدل کانی سازی معدن تپه سرخ بیجگان دلیجان – استان مرکزی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مدل کانی سازی معدن تپه سرخ بیجگان دلیجان – استان مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مدل کانی سازی معدن تپه سرخ بیجگان دلیجان – استان مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مدل کانی سازی معدن تپه سرخ بیجگان دلیجان – استان مرکزی :

مقاله تعیین مدل کانی سازی معدن تپه سرخ بیجگان دلیجان – استان مرکزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در زمین و منابع از صفحه ۳۳ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: تعیین مدل کانی سازی معدن تپه سرخ بیجگان دلیجان – استان مرکزی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مدل کانی سازی – معدن تپه سرخ بیجگان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
معدن باریت تپه سرخ بیجگان در ۲۱ کیلومتری شمال شرق شهرستان دلیجان، و در ۴ کیلومتری شمال غرب روستای بیجگان در استان مرکزی به روی کمربند آتشفشانی ارومیه – دختر که یکی از فعالترین کمربند های آتشفشانی است واقع شده است. جنس سنگ میزبان آذرین و سن آن ائوسن پایانی – الیگوسن آغازین می باشد. توده معدنی به شکل عدسی ناقص قرمز رنگی در مجاورت آهک کرتاسه، در امتداد گسل، با ابعاد ۶*۱۵*۵۰ متر و روند شمال شرقی- جنوب غربی است، و بین ولکانیک های ائوسن و سازند قرمز زیرین قرار گرفته است، رنگ قرمز ماده معدنی به دلیل وجود هیدروکسید های آهن و به خاطر فوگاسیته بالای محیط می باشد. معدن از نظر ساختاری از سه بخش استوک ورک، کان سنگ باریتی (توده ماسیو) و چرت سرخ هماتیت دار تشکیل شده است. فراوانی کانیها در توده معدنی ماسیو به ترتیب شامل باریت، گوتیت، هماتیت، کوارتز و مالاکیت و آزوریت می باشد. معدن تپه سرخ را می توان بر اساس بالا بودن نسبت بارِیت به کانی های سولفیدی، وسعت بخش ماسیو به بخش استوک ورک و منطقه بندی ساده ساختاری آن با مشخصات کانسارهای باریت تیپ کوروکو مطابقت داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.