تاثیر نقش شوری ناشی از کلرورسدیم بر پروفیل الکتروفورزی پروتئین ها و آنزیم های گندم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نقش شوری ناشی از کلرورسدیم بر پروفیل الکتروفورزی پروتئین ها و آنزیم های گندم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نقش شوری ناشی از کلرورسدیم بر پروفیل الکتروفورزی پروتئین ها و آنزیم های گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نقش شوری ناشی از کلرورسدیم بر پروفیل الکتروفورزی پروتئین ها و آنزیم های گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نقش شوری ناشی از کلرورسدیم بر پروفیل الکتروفورزی پروتئین ها و آنزیم های گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی تغییرات پروفیل الکتروفورزی پروتئین های محلول و آنزیم های آنتی اکسیدانت گندم در تنش شوری و یافتن ارتباط تغییرات آن ها با تحمل و حساسیت ارقام به تنش شوری، شش رقم و لاین گندم با درجات مقاومت متفاوت، در محیط هیدروپونیک در چهار تیمار شوری صفر (شاهد)، ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی مول نمک طعام قرار گرفتند. عصاره برگ و ریشه گیاهچه های جوان روی ژل پلی آکریل آمید با روش الکتروفورز جداسازی گردید. با توجه به نتایج آزمایش های انجام شده، شواهد قانع کننده ای برای وجود یک نشانگر پروتئینی مرتبط با تنش شوری مشاهده نشد و تنها تراکم باند پلی پپتیدی ۳۲ و ۵۶ کیلودالتن در ارقام مهدوی و چناب افزایش نشان داد. در مطالعات آنزیمی، افزایش فعالیت آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز ریشه، احتمال دخالت سیستم دفاع آنتی اکسیدانت را به خاطر حضور رادیکال های فعال اکسیژن در گیاهان تحت تنش شوری تقویت می کند.

کلید واژه: گندم، تنش شوری، پروتئین ها، آنزیم ها، پروفیل الکتروفورزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.