اثر دو سطح اوره بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری گیاه جو سیلو شده، و ویژگی های پرواربندی گوسفند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر دو سطح اوره بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری گیاه جو سیلو شده، و ویژگی های پرواربندی گوسفند دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر دو سطح اوره بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری گیاه جو سیلو شده، و ویژگی های پرواربندی گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر دو سطح اوره بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری گیاه جو سیلو شده، و ویژگی های پرواربندی گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر دو سطح اوره بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری گیاه جو سیلو شده، و ویژگی های پرواربندی گوسفند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۸

اثر افزودن دو سطح اوره (صفر، ۰.۵و ۰.۷۵ درصد ماده تر) به گیاه جو سیلو شده (سیلاژ جو)، بر ترکیب شیمیایی و گوارش پذیری آن در قوچ های قزل اندازه گیری شد. هم چنین، اثر کاربرد مخلوط علوفه جو سیلو شده و یونجه خشک بر عملکرد پرواری ۴۸ راس گوسفند نر قزل و مهربان بررسی شد. pH، نیتروژن کل و غلظت نیتروژن آمونیاکی سیلاژها با افزودن اوره افزایش یافت (P<0.05). ضریب گوارش پذیری ظاهری ماده خشک، ماده آلی، ADF و NDF، تحت تاثیر افزودن اوره قرار نگرفت، ولی ضریب گوارش پذیری نیتروژن کل در سیلاژ با ۰.۵ درصد اوره، بیشتر از سیلاژ بدون اوره بود (P<0.05). ضریب گوارش پذیری ظاهری نیتروژن کل، و تعادل نیتروژن برای سیلاژ دارای ۰.۵ درصد اوره، بیشتر از سیلاژ با ۰.۷۵ درصد اوره بود. ولی این تفاوت معنی دار نبود (P>0.05). pH مایع شکمبه در ۲.۵ ساعت، و غلظت نیتروژن آمونیاکی در چهار ساعت پس از تغذیه، برای سیلاژ ۰.۷۵ درصد بیشتر از سیلاژ ۰.۵ درصد اوره اندازه گرفته شد (P<0.05). اختلاف معنی داری از نظر غلظت نیتروژن اوره خون میان تیمارها وجود نداشت. در همه موارد، نیتروژن اوره کمتر از ۲۰ میلی گرم در دسی لیتر بود. توان تجزیه پذیری بالقوه، تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام با سیلاژ ۰.۷۵ درصد اوره، بیشتر بود. ویژگی های عملکرد پرواری و ترکیب لاشه، تحت تاثیر قرار نگرفت. نتایج نشان داد که ارزش غذایی گیاه کامل جو، با افزودن ۰.۷۵ درصد اوره در هنگام سیلو کردن، افزایش می یابد.

کلید واژه: سیلاژ جو، اوره، گوارش پذیری، نیتروژن اوره خون،ویژگی های پرواربندی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.