مقاله میزان و کیفیت خشکه دار در جنگل هایی با سابقه مدیریتی متفاوت


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان و کیفیت خشکه دار در جنگل هایی با سابقه مدیریتی متفاوت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان و کیفیت خشکه دار در جنگل هایی با سابقه مدیریتی متفاوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان و کیفیت خشکه دار در جنگل هایی با سابقه مدیریتی متفاوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان و کیفیت خشکه دار در جنگل هایی با سابقه مدیریتی متفاوت :

مقاله میزان و کیفیت خشکه دار در جنگل هایی با سابقه مدیریتی متفاوت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱۹۱ تا ۲۰۲ منتشر شده است.
نام: میزان و کیفیت خشکه دار در جنگل هایی با سابقه مدیریتی متفاوت
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خشکه دار
مقاله جنگل شناسی همگام با طبیعت
مقاله جنگل دست خورده
مقاله راش و ممرز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش با هدف بررسی کیفیت، میزان و ترکیب خشکه دارها در جنگل های تحت مدیریت در شمال کشور و در سطحی معادل ۱۰۰ هکتار در رویشگاه هایی با سابقه مدیریتی متفاوت و مقایسه ترکیب توده سرپای زنده با ترکیب خشکه دارها (درختان پوسیده) در پارسل های ۱۱۲ و ۲۱۴ ازجنگل خیرودکنار نوشهر صورت گرفت. ازخشکه دارها آماربرداری صدرصد صورت گرفت و پیرامون خشکه دارهای قطور (قطر برابرسینه بیش از ۵۰ سانتی متر) قطعه های نمونه ۱۰ آری پیاده ودرختان زنده اندازه گیری شد. توده سرپای زنده در پارسل ۱۱۲ و در قطعه های نمونه (در پیرامون خشکه دارها)، ۳۲۸، حجم خشکه دارها در کل پارسل ۳۲۲ مترمکعب و تعداد ۲۱ اصله در هکتار برآورد شد. در این پارسل، ۶۸۰۳ درصد ازحجم خشکه دارها را خشکه دار افتاده و %۳۱۹۷ از حجم خشکه دارها را خشکه دار سرپا تشکیل می دهند. بیشترین حجم توده زنده و بیشترین خشکه دار به ترتیب متعلق به گونه راش با %۴۴۲ و گونه ممرز با %۵۷۱۷ بود. در پارسل ۲۱۴ حجم سرپای توده زنده در قطعه های نمونه و در پیرامون خشکه دارها ۵۱۷۸ مترمکعب در هکتار و همچنین تعداد خشکه دار در هکتار ۲۵ اصله و %۶۳۹ از حجم کل خشکه دارها را خشکه دار افتاده و %۳۶۷۱ از آن را خشکه دارهای سرپا به خود اختصاص می دهند. بیشترین حجم توده زنده متعلق به راش با %۴۹۴ بود، ممرز با %۵۸۷۶ بیشترین خشکه دار را به خود اختصاص داده بود. بررسی کیفیت خشکه دارها نشان داد که بیشترین دیده در بین خشکه دارها به لحاظ کیفیت به ترتیب خشکه دارهای دارای پوسیدگی نرم، خشک و توخالی می باشد، که در بین خشکه دارهای دارای پوسیدگی نرم خشکه دارهای دارای پوسیدگی درجه ۳ بیشترین تعداد را در پارسل های مورد بررسی در پاتم به خود اختصاص داده اند. پارسل های مورد بررسی در نم خانه نیز بیشترین دیده متعلق به خشکه دارهای دارای درجه پوسیدگی ۲ می باشد. در بین گونه های مختلف خشکه دارها ممرز در مراحل پیشرفته تری به لحاظ پوسیدگی قرار دارد. با توجه به نتایج پژوهش، ترکیب وکیفیت گونه های خشکه دارها با درختان سرپای زنده متفاوت می باشد. میزان خشکه دار در جنگل هایی که میزان دستخوردگی بیشتری را نشان می دهند، کمتراست. نتایج بدست آمده از این پژوهش در مقایسه با دیگر بررسی ها، نشان می دهد، میزان وجود خشکه دار در جنگل هایی با سابقه مدیریتی و دستخوردگی مختلف، متفاوت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.