مقایسه اثر سیکلوسپورین و ترکیب سیکلوسپورین و ویتامین آ بر روی پارانشیم کبد موش بزرگ آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر سیکلوسپورین و ترکیب سیکلوسپورین و ویتامین آ بر روی پارانشیم کبد موش بزرگ آزمایشگاهی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر سیکلوسپورین و ترکیب سیکلوسپورین و ویتامین آ بر روی پارانشیم کبد موش بزرگ آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر سیکلوسپورین و ترکیب سیکلوسپورین و ویتامین آ بر روی پارانشیم کبد موش بزرگ آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر سیکلوسپورین و ترکیب سیکلوسپورین و ویتامین آ بر روی پارانشیم کبد موش بزرگ آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: امروزه بقایای اعضای پیوندی یکی از مطرح ترین مشکلات دنیای پزشکی است و اکثریت افرادی که پیوند اعضا می شوند مجبور به مصرف طولانی مدت داروهای ایمونوساپرسیو می باشند. و مصرف دراز مدت این داروها بر روی ارگانهای مختلف اختلالاتی ایجاد می کند. در این مجموعه سعی نموده ایم تا با انجام تحقیقی اثرات سیکلوسپورین (یکی از داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی) و سیکلوسپورین و ویتامین آ را بر روی پارانشیم موش آزمایشگاهی (Rat) بررسی نماییم.مواد و روشها: تحقیق به روش مداخله تجربی- کارآزمایی آزمایشگاهی (Experimental .Lab) بر روی تعداد ۴۰ عدد Rat انجام گرفت. که به طور تصادفی به ۴ گروه ده تایی تقسیم شدند. به گروه اول سیکلوسپورین با دوز ۴۰mg/kg به همراه روغن زیتون (حلال) به صورت زیرپوستی تزریق گردید. در گروه دوم علاوه بر سیکلوسپورین، ویتامین آ با دوز ۱۰mg/kg به صورت عضلانی تزریق شد. گروه سوم فقط حلال را به صورت زیرپوستی دریافت کردند و به گروه چهارم هیچ ماده ای تزریق نشد. تزریقات به مدت دو هفته هرروز ادامه یافت. رتها در دمای ۲۵ و رطوبت ۴۰% در شرایط ثابت و آب و غذای آزاد نگهداری می شدند. بعد از سپری شدن مدت زمان تزریق دو نمونه مشخص از کبد هر رت را جهت بررسی نمونه برداری کرده و پس از ثبوت در فرمالین ۱۰% و مراحل پاساژ بافتی و رنگ آمیزی با H&E، با میکروسکوپ نوری مورد مطالعه قرار گرفتند. با استفاده از آزمون ANOVA تعداد سلولهای کوپفر مورد قضاوت آماری قرار گرفت. یافته ها: نتایج به دست آمده در گروه آزمایشی سیکلوسپورین، به هم ریختن نظم هپاتوسیت ها و احتقان و پرخونی سینوزوئیدها و وجود سلولهای آپوپتوتیک، بوده است. فضای پورت و عناصر موجود در آن در مقایسه با گروه نرمال وضوح نداشته و در سلولهای کوپفر خون دیده شده و فضای سینوزوئیدها متسع گشته بود. با مقایسه ای که از دو گروه آزمایشی سیکلوسپورین بعمل آمد در گروهی که ویتامین آ دریافت داشتند تغییرات ذکر شده دیده نشد و یا بسیار مختصر بود. در گروه سیکلوسپورین نسبت به گروه نرمال کاهش معنی دار در تعداد سلولهای کوپفر دیده شد (P<0.001). در عین حال در گروه سیکلوسپورین و ویتامین آ تعداد سلولهای کوپفر نسبت به گروه سیکلوسپورین تنها افزایش نشان می داد. نتیجه گیری و توصیه ها: سیکلوسپورین سبب به هم ریختگی نظم هپاتوسیت ها و پرخونی و اتساع سینوزوئیدها و کاهش سلولهای کوپفر در پارانشیم کبد می شود و اضافه کردن ویتامین آ به آن سبب کاهش قابل توجه عوارض سیکلوسپورین بر روی پارانشیم کبد می شود.

کلید واژه: سیکلوسپورین، سلولهای کوپفر، ویتامین آ، هپاتوسیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.