زبان فاخر و لسان واجد تصوف «مروری بر شرح احوال و آثار و افکار شیخ المشایخ، سید الطایفه، لسان القوم، طاووس العلما و سلطان المحققین جنید بغدادی»


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 زبان فاخر و لسان واجد تصوف «مروری بر شرح احوال و آثار و افکار شیخ المشایخ، سید الطایفه، لسان القوم، طاووس العلما و سلطان المحققین جنید بغدادی» دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد زبان فاخر و لسان واجد تصوف «مروری بر شرح احوال و آثار و افکار شیخ المشایخ، سید الطایفه، لسان القوم، طاووس العلما و سلطان المحققین جنید بغدادی»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی زبان فاخر و لسان واجد تصوف «مروری بر شرح احوال و آثار و افکار شیخ المشایخ، سید الطایفه، لسان القوم، طاووس العلما و سلطان المحققین جنید بغدادی»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن زبان فاخر و لسان واجد تصوف «مروری بر شرح احوال و آثار و افکار شیخ المشایخ، سید الطایفه، لسان القوم، طاووس العلما و سلطان المحققین جنید بغدادی» :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه دانشکده ادبیات و علوم انسانی (تبریز)

تعداد صفحات :۴۳

مقاله حاضر مروری بر شرح احوال و آثار جنید بن محمد بن جنید بغدادی صوفی برجسته قرن سوم هجری است، جنید از چهره های درخشان تاریخ تصوف اسلامی است. او در زهد و تقوی سرآمد روزگار بود و صوفیه او را شیخ المشایخ و طاووس الفقرا می خواندند و بسیار محترم می شمردند. جنید در بیان آرا و مبادی صوفیه اهتمام بسیار به کار برد. آثاری که از وی به جا مانده معدود است با این همه وی صوفیی است که بیشترین سخنان از وی روایت شده است. وی موسس مکتب بغداد به شمار می رود. او اولین کسی است که به شرح شطحیات صوفیه خصوصا با یزید بسطامی پرداخت. در حفظ اسرار صوفیه بسیار کوشید و از رازدارترین صوفیان بشمار می رود. مریدان بسیاری در مکتب وی تعلیم دیده اند. حلاج، شبلی و جریری از جمله شاگردان وی هستند. به سبب نقل و روایت احادیث فراوانی که از وی در بیان نظریات صوفیان بازمانده وی را زبان فاخر تصوف نامیده اند.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.