مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمار گرمایی چوب بر مقاومت به آب چندسازه های چوب پلی اتیلن سنگین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمار گرمایی چوب بر مقاومت به آب چندسازه های چوب پلی اتیلن سنگین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمار گرمایی چوب بر مقاومت به آب چندسازه های چوب پلی اتیلن سنگین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمار گرمایی چوب بر مقاومت به آب چندسازه های چوب پلی اتیلن سنگین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمار گرمایی چوب بر مقاومت به آب چندسازه های چوب پلی اتیلن سنگین :
مقاله ارزیابی تاثیر پیش تیمار گرمایی چوب بر مقاومت به آب چندسازه های چوب پلی اتیلن سنگین که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۷۹ تا ۹۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تاثیر پیش تیمار گرمایی چوب بر مقاومت به آب چندسازه های چوب پلی اتیلن سنگین
این مقاله دارای ۱۳ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چندسازه چوب/پلاستیک
مقاله پلی اتیلن سنگین
مقاله تیمار گرمایی
مقاله جذب آب
مقاله واکشیدگی ضخامت
مقاله ویژگی های مکانیکی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
از آنجایی که تیمار گرمایی پایداری چوب را در برابرآب یا تغییرهای رطوبت افزایش می دهد، در این پژوهش از پیش تیمار گرمایی چوب پیش از اختلاط با پلیمر به عنوان راه کاری برای کاهش جذب آب و اثرهای مخرب آن بر ویژگی های چند سازه بهره گرفته شده است. چوب پیش تیمار شده در دما های مختلف (۱۷۵، ۱۹۰، ۲۰۵ درجه سلسیوس) با درصدهای متفاوت (۲۵ و ۵۰ درصد) با پلی اتیلن سنگین مخلوط شدند. به منظور ارزیابی سازگاری چوب تیمار شده با پلیمر، عامل جفت کننده نیز به عنوان یک عامل متغیر در نظر گرفته شد (۰ و ۲ درصد). از آنجایی که جذب آب توسط چند سازه های چوب/ پلاستیک بسیار آهسته و وقت گیر است، از جوشاندن در آب به مدت ۲ ساعت برای شتاب بخشیدن به فرآیند جذب آب چند سازه بهره گیری شد. اندازه گیری ویژگی های فیزیکی و مکانیکی چند سازه با ۲۵ درصد چوب پس از ۲ ساعت غوطه وری در آب جوش نشان داد که تیمار گرمایی چوب و حضور عامل جفت کننده در ترکیب چند سازه، تاثیر چندانی بر مقاومت به آب چند سازه ندارد. در چند سازه ها با ۵۰ درصد چوب، اثر تیمار گرمایی بر مقاومت به آب چند سازه به میزان دمای پیش تیمار بستگی دارد. پیش تیمار چوب در دمای ۱۹۰ و ۲۰۵ درجه سلسیوس باعث پایداری چند سازه به آب شده و میزان جذب آب، واکشیدگی ضخامت و افت در ویژگی های مکانیکی (مدول های الاستیسیته و گسیختگی) را تا حد بسیار زیادی کاهش داد. اما پیش تیمار گرمایی در دمای ۱۷۵ درجه سلسیوس تاثیر چندانی بر مقاومت به آب چند سازه نداشت. افزودن ۲ درصد عامل جفت کننده به ترکیب چند سازه ها با ۵۰ درصد چوب، مقاومت به آب چند سازه را بهبود بخشید، به ویژه در هنگامی که از چوب تیمار نشده به عنوان پرکننده بهره گیری شده بود. غوطه وری در آب جوش سبب افزایش میزان کرنش در بیشینه بار در چند سازه ها با ۵۰ درصد چوب شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.