بررسی تاثیر پانسمان با گاز استریل در بروز عفونت موضعی کاتترهای وریدی بیماران بستری در بخش ویژه قلبی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر پانسمان با گاز استریل در بروز عفونت موضعی کاتترهای وریدی بیماران بستری در بخش ویژه قلبی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر پانسمان با گاز استریل در بروز عفونت موضعی کاتترهای وریدی بیماران بستری در بخش ویژه قلبی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پانسمان با گاز استریل در بروز عفونت موضعی کاتترهای وریدی بیماران بستری در بخش ویژه قلبی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر پانسمان با گاز استریل در بروز عفونت موضعی کاتترهای وریدی بیماران بستری در بخش ویژه قلبی بیمارستان امام حسین (ع) ملایر :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام
تعداد صفحات :۱۰
عفونتها از علل اصلی بیماری مرگ و میر در افراد دریافت کننده درمان وریدی بوده و پیشگیری از آنها، یکی از مهمترین اهداف پزشکی در کنترل عفونت های بیمارستانی محسوب می شود، این مطالعه بمنظور تعیین تاثیر بکارگیری پانسمان با گاز استریل در میزان بروز عفونت موضعی بیماران دارای کاتتر وریدی بستری در بخش مراقبت ویژه قلبی صورت گرفت.
این مطالعه بصورت کارآزمایی بالینی بر روی ۶۴ بیمار بستری در بخش CCU و POSTCCU بیمارستان امام حسین (ع) ملایر انجام گرفت. ۳۲ بیمار در گروه تجربی (با استفاده از پانسمان با گاز استریل) و ۳۲ بیمار در گروه کنترل (بطور روتین) بصورت تصادفی انتخاب گردیدند. برای جمع آوری اطلاعات از چک لیست و گزارشات آزمایشگاهی استفاده شد، بدینصورت که در ابتدا پرسشنامه حاوی اطلاعات دموگرافیک تکمیل و سپس بطریقه استریل کاتتر وریدی در دست بیمار جایگذاری شد. پس از جایگذاری کاتتر، گاز استریل در روی ناحیه کاتتر برای گروه تجربی (برای گروه کنترل طبق روتین) قرار می گرفت. سپس هر ۱۲ ساعت (تا ۷۲ ساعت) محل از نظر فلبیت یا عفونت مورد بررسی قرار می گرفت، در صورت بروز فلبیت و یا گذشت ۷۲ ساعت، سرپلاستیکی آنژیوکت با تیغ بیستوری استریل از بدنه جدا و به لوله آزمایش استریل حاوی ماده مغذی انتقال و در آزمایشگاه کشت داده می شد، در صورت رشد تعداد ۱۵ کلنی در هر بشقابک همراه با وجود علایم، نتیجه کشت مثبت تلقی می شد.
تجزیه و تحلیل یافته ها نشان داد که، اکثریت افراد هر دو گروه (۵۹.۴%) دارای ایسکمی میوکارد بودند، محل کاتتر در گروه تجربی (۵۳.۱%) در دست چپ و در گروه کنترل (۵۳.۱%) در دست راست بود، از نظر نوع داروی مصرفی ۴۴.۱% افراد هر دو گروه از دو داروی هپارین و باز کننده عروق استفاده می کردند.
نتایج نشان داد که میزان بروز عفونت موضعی در گروه کنترل ۲۱.۹ درصد و در گروه تجربی ۶.۳ درصد بود، آزمون آماری دقیق فیشر اختلاف معنی داری را بین دو گروه نشان نداد که البته این بدان معنا نیست که پانسمان با گاز استریل بر روی پیشگیری از عفونت موضعی موثر نبود چرا که ملاک عفونت موضعی وجود ۱۵ کلنی یا بیشتر در هر بشقابک بوده است ولی موارد کمتر از این تعداد نیز در محیط کشت برای هر دو گروه مشاهده گردید که از نظر آماری معنی دار بود.
استفاده از پانسمان با گاز استریل می تواند در پیشگیری از کلونیزاسیون و نهایتا عفونت موضعی کاتترهای وریدی موثر باشد.
کلید واژه: عفونت بیمارستانی، کاتتر وریدی، عفونت موضعی، گاز استریل
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.