بررسی عوامل استرس زا در بین مدیران دوره های تحصیلی مدارس آموزش و پرورش استان ایلام ۱۳۸۱


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل استرس زا در بین مدیران دوره های تحصیلی مدارس آموزش و پرورش استان ایلام ۱۳۸۱ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل استرس زا در بین مدیران دوره های تحصیلی مدارس آموزش و پرورش استان ایلام ۱۳۸۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل استرس زا در بین مدیران دوره های تحصیلی مدارس آموزش و پرورش استان ایلام ۱۳۸۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل استرس زا در بین مدیران دوره های تحصیلی مدارس آموزش و پرورش استان ایلام ۱۳۸۱ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام

تعداد صفحات :۸

این مهم برای متولیان تعلیم و تربیت و سیاستگذاران سلامت و بهزیستی محرز است که استرس تاثیر نامطلوبی بر فرد، خانواده عملکرد حرفه ای و مخاطبین فرد دارد.
این پژوهش یک مطالعه توصیفی است که به منظور بررسی عوامل استرس زا در بین مدیران مدارس دوره های مختلف تحصیلی استان ایلام در سال ۱۳۸۱ انجام گرفته است.
جامعه آماری شامل کلیه مدیران مدارس مستقل شهری، روستایی، دولتی و غیر انتفاعی در سه دوره تحصیلی در استان ایلام به تعداد ۸۸۶ نفر بود که به روش نمونه گیری خوشه ای، ابتدا از بین ۱۴ منطقه استان ۷ منطقه انتخاب و سپس به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای ۲۶۹ نفر از مدیران انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه شیوه نظارت بر عملکرد مدیران، سنجش میزان فشار روانی، منابع استرس زا لوتانز (۱۹۸۲) و پرسشنامه جو سازمانی ساسمن و سام دیپ (۱۹۸۲) بود. که در این تحقیق نیز مجددا پایایی ابزار از طریق آلفای کرونباخ، تنصیف اسپیرمن و گاتمن در حد مطلوب بدست آمد. به منظور تحلیل یافته ها از آزمون همبستگی اسپیرمن، پیرسون، من ویتنی، کروسکال والیس و تحلیل واریانس استفاده شد. نتایج نشان داد ۷۵ درصد از آزمودنیها تا حد زیاد و خیلی زیاد علل فشارهای عصبی را حساسیت بیش از اندازه در محیط کار و انتظارات مسئولین آموزش و پرورش بیان نمودند. همچنین بین میزان استرس و متغیرهای عوامل شغلی، خانوادگی، فرهنگی اجتماعی، جو سازمانی و سن ارتباط معنی دار وجود داشت P<0.05)). در حالیکه بین متغیر جنسیت، سابقه کار، تحصیلات، ساعات کار، دوره تحصیلی، محل اشتغال و میزان استرس ارتباط معنی دار وجود نداشت، در نهایت اینکه میزان تنیدگی مدیران ۲.۴ نزدیک به حد متوسط مشاهده گردید و میانگین کل عوامل استرس زا در آزمودنیها به ترتیب عوامل شغلی بیشترین و عوامل فرهنگی اجتماعی کمترین درصد را به خود اختصاص دادند.
با توجه به نتایج تحقیق باید خاطر نشان کرد که استرس فقط معلول یک عامل نمی باشد بلکه کلیه عوامل خانوادگی، شغلی، فرهنگی، اجتماعی نیز در تکوین استرس سهیم می باشند.

کلید واژه: استرس، مدیران، مدارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.