مقاله تاثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغن های خوراکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغن های خوراکی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغن های خوراکی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغن های خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغن های خوراکی :
مقاله تاثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغن های خوراکی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۵ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغن های خوراکی
این مقاله دارای ۱۵ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بنتونیت
مقاله خاک رنگبر
مقاله رنگبری روغن
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: رنگبری در تصفیه روغنهای خوراکی به دو روش فیزیکی و شیمیایی یک مرحله بحرانی می باشد. جاذب های مورد استفاده برای رنگبری رنگدانه ها و دیگر ناخالصی ها مانند صابون، فلزات، فسفولیپیدها و محصولات اکسیداسیون را حذف می کند. حذف این ناخالصی ها خواص حسی و مقاومت اکسیداتیو روغن بی بوشده را بهبود می بخشد.
مواد و روش ها: در این مطالعه، تاثیر سه نوع خاک رنگبر فعال شده (بنتونیت ایرانی، پاکستانی و آلمانی) بر رنگ، اندیس پراکسید، صابون، درصد اسید چرب آزاد، کلروفیل، زمان پایداری، فلزات (آهن و مس)، اندیس آنیزیدین و فسفر در روغنهای سویا، آفتابگردان، کلزا و پالم که قبلا تصفیه قلیایی شده بودند، بررسی شد.
یافته ها: نتایج حاصله نشان داد که رنگبری موجب کاهش رنگ، اندیس پراکسید، صابون، کلروفیل، فلزات آهن، مس و فسفر و افزایش اسیدیته، اندیس آنیزیدین و زمان پایداری در هر چهار نوع روغن خوراکی مورد مطالعه گردید. هرچند خاکهای به کار رفته در این مطالعه از نظر ساختمان فیزیکی و خصوصیات شیمیایی و کانی شناسی با یکدیگر متفاوت بودند و تاثیرات جزیی متفاوتی را بر بعضی از ترکیبات داشتند ولی در کل هیچ ارتباط معناداری بین نوع خاک رنگبر استفاده شده با تغییرات ایجاد شده در پارامترها و افزایش کیفیت روغنها دیده نشد. همچنین بهترین کیفیت بعد از رنگبری در روغن سویا دیده شد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست آمده بهتر است خاک رنگبری که ارزان تر و قابل دسترس تر در کشور ما است (خاک بنتونیت ایرانی) در آینده مورد استفاده قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.