آمادگی قلبی – تنفسی، میزان چربی بدن و عامل های خطرزای بیماری کرونری قلب در پسران نوجوانان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آمادگی قلبی – تنفسی، میزان چربی بدن و عامل های خطرزای بیماری کرونری قلب در پسران نوجوانان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آمادگی قلبی – تنفسی، میزان چربی بدن و عامل های خطرزای بیماری کرونری قلب در پسران نوجوانان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آمادگی قلبی – تنفسی، میزان چربی بدن و عامل های خطرزای بیماری کرونری قلب در پسران نوجوانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آمادگی قلبی – تنفسی، میزان چربی بدن و عامل های خطرزای بیماری کرونری قلب در پسران نوجوانان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : المپیک

تعداد صفحات :۱۰

هدف از تحقیق حاضر، بررسی ارتباط آمادگی قلبی تنفسی و چربی بدن با عاملهای خطرزای بیماری کرونری قلب (CHD) در پسران نوجوان ۱۵ تا ۱۸ سال بود. بدین منظور، تعداد ۳۶ پسر نوجوان با میانگین سن ۱.۲ ۱۶.۶± سال، قد ۷.۳ ۱۶۷.۹± سانتی متر و توده بدن ۱۲.۶ ۵۶.۵± کیلوگرم، به صورت نمونه گیری خوشه ای و تصادفی (از هر گروه سنی ۹ نفر) به عنوان آزمودنی انتخاب شدند. آزمودنیها پرسشنامه مربوط به سلامتی و فرم رضایتنامه را تکمیل کردند. اندازه گیریهای تحقیق بدین قرار بودند: تعیین وزن بدن، قد، شاخص توده بدن (BMI)، تخمین درصد چربی بدن، برآورد توان هوازی و تعیین میزان برخی از عاملهای خطرزای CHD (کلسترول (TC)، تری گلیسیرید (TG)، لیپوپروتیین کم چگال (LDL)، لیپوپروتیین پرچگال (HDL)، فشار خون سیستولیک (SBP) و فشار خون دیاستولیک (DBP))
نتایج با استفاده از ضریب همبستگی گشتاوری پیرسون نشان دادند که آمادگی هوازی فقط با یک عامل خطرزای CHD یعنی میزان TG، رابطه معناداری دارد (P<0.05). در صورتیکه بین توده بدن با چهار عامل خطرزا (DBP, SBP, HDL, TG)، درصد چربی بدن با سه عامل خطرزا (SBP, TG, TC) و شاخص توده بدن با سه عامل خطرزا (DBP, SBP, TG) از شش عامل اندازه گیری شده، ارتباط معناداری مشاهده شد (P<0.05).
بنابراین، بین شاخصهای ترکیب بدنی با عاملهای خطرزای CHD (لیپیدهای سرم و فشار خون) رابطه معناداری وجود دارند، در صورتی که بین آمادگی قلبی تنفسی با عاملهای خطرزای CHD رابطه ای وجود ندارد یا رابطه آن بسیار ضعیف است. با توجه به نتایج تحقیق چنین به نظر می رسد که وضعیت سلامتی دانش آموزان در این سنین، بیشتر تحت تاثیر چربی بدن قرار می گیرد و بر خلاف آنچه در بزرگسالان آمادگی قلبی تنفسی به عنوان عامل پیشگیری کننده از CHD مطرح می شود در سنین پایین اثر چندانی ندارد. بنابراین، پیشگیری از چاقی در دوره کودکی و نوجوانی به عنوان یک عامل پیشگیری از CHD مورد تاکید قرار می گیرد.

کلید واژه: آمادگی هوازی، چربی بدن، عامل های خطرزای CHD، لیپیدهای سرم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.