مقاله کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب :

مقاله کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۲۸ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تخمیر
مقاله سرکه
مقاله سیب
مقاله هسته خرما

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: چندین فاکتور ممکن است مرحله تخمیر الکلی در تولید سرکه را تحت تاثیر قرار دهد. افزودن ماده مغذی مکمل مناسب می تواند منجر به افزایش سرعت رشد مخمر، افزایش راندمان تولید و کوتاه شدن زمان این مرحله شود.
مواد و روش ها: در این تحقیق ابتدا اثر pH در سه سطح ۴، ۴۵ و ۵ بر سرعت تبدیل قند به الکل در آب سیب، در حضور مخمر ساکارومایسس سرویزیه مورد بررسی قرار گرفت. سپس اثر افزودن پودر هسته خرما در سه سطح ۰، ۱ و ۲ درصد بررسی شد.
یافته ها: نتایج نشان داد که بین pH های مختلف اختلاف معنی داری وجود دارد و در pH معادل ۴۵ قند با سرعت بالاتری تبدیل به الکل می شود. پس از افزودن سطوح مختلف پودر خرما در سرعت رشد مخمر و در نتیجه تولید اتانل اختلاف معنی داری در تیمارهای ذکر شده مشاهده شد. سرعت تبدیل قند به الکل در ۴۸ ساعت اول تخمیر الکلی در محیط های حاوی ۰، ۱ و ۲ درصد پودر هسته خرما به ترتیب ۱۶۶، ۲۲ و ۴۴ درصد بود.
نتیجه گیری: پودر هسته خرما به عنوان یک ماده غذایی مکمل باعث افزایش رشد مخمر ساکارومایسس سرویزیه و تولید الکل توسط آن می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.