مقاله اثر تزریق تری نیتروگلیسیرین بر عوارض زودرس آنژیوگرافی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تزریق تری نیتروگلیسیرین بر عوارض زودرس آنژیوگرافی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تزریق تری نیتروگلیسیرین بر عوارض زودرس آنژیوگرافی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تزریق تری نیتروگلیسیرین بر عوارض زودرس آنژیوگرافی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تزریق تری نیتروگلیسیرین بر عوارض زودرس آنژیوگرافی :

مقاله اثر تزریق تری نیتروگلیسیرین بر عوارض زودرس آنژیوگرافی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۵ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: اثر تزریق تری نیتروگلیسیرین بر عوارض زودرس آنژیوگرافی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنژیوگرافی
مقاله عوارض زودرس
مقاله تری نیتروگلسیرین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: امروزه بیماری های ایسکمیک قلبی (IHD)، از بیماری های شایع در جهان است و آنژیوگرافی بهترین راه تشخیص این بیماری هاست. از عوارض آنژیوگرافی می توان به مرگ، بروز سکته میوکارد، تهوع، اسپاسم عروق کرونر، درد قفسه سینه، برادی آریتمی، کاهش و افزایش فشارخون اشاره کرد.
هدف: مطالعه به منظور تعیین اثر تزریق همزمان تری نیتروگلسیرین (TNG) با ماده حاجب بر عوارض زودرس آنژیوگرافی انجام شد.
مواد و روش ها: این کارآزمایی بالینی در سال ۱۳۸۴ در بیمارستان شهید چمران اصفهان انجام شد. پیش از انجام آنژیوگرافی، افراد مورد مطالعه به طور تصادفی ساده به دو گروه مداخله (۱۱۱ نفر) و دارونما (۱۱۲ نفر) تقسیم شدند. در گروه مداخله از مخلوط TNG با ماده حاجب و در گروه دارونما از مخلوط آب مقطر با ماده حاجب برای آنژیوگرافی استفاده شد. بروز تهوع، اسپاسم عروق کرونر، برادی آریتمی، درد قفسه صدری و میانگین فشارخون سیستولی و دیاستولی در طول و پس از انجام آنژیوگرافی در بیماران دو گروه مقایسه شد. داده ها با آزمون های آماری مجذورکای و تی تحلیل شدند.
یافته ها: میانگین سنی افراد در گروه مداخله ۵۹۹±۹۱۴ و در گروه دارونما ۵۹۳۷±۱۰۱۲ سال بود که تفاوت معنی داری با یکدیگر نداشتند. توزیع جنسیت در دو گروه تفاوت آماری معنی داری نداشت. در دو گروه مداخله و دارونما میزان بروز تهوع %۴۵ و %۶۲، اسپاسم عروق کرونر %۰۹ و %۵۴، درد قفسه صدری %۱۸ و %۶۳ و برادی آریتمی در هر دو گروه %۷۱ بود که در هیچ یک از موارد فوق تفاوت آماری معنی داری بین دو گروه مشاهده نشد. میانگین بالاترین و پایین ترین میزان فشارخون سیستولیک و دیاستولیک بیماران گروه مداخله به طور معنی داری با بیماران گروه دارونما تفاوت داشت (P=0.001). در این مطالعه با تزریق TNG با ماده حاجب بجز تغییرات فشار خون یافته مثبت دیگری مشاهده نشد.
نتیجه گیری: انجام تحقیقات بیش تر با دوزهای متفاوت TNG، زمان های متفاوت تزریق آن و در نظر گرفتن افراد در معرض خطر توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.