مقایسه سطح ویتامین ث پلاسما و تغذیه مبتلایان به کاتاراکت پیری با افراد سالم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سطح ویتامین ث پلاسما و تغذیه مبتلایان به کاتاراکت پیری با افراد سالم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سطح ویتامین ث پلاسما و تغذیه مبتلایان به کاتاراکت پیری با افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سطح ویتامین ث پلاسما و تغذیه مبتلایان به کاتاراکت پیری با افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سطح ویتامین ث پلاسما و تغذیه مبتلایان به کاتاراکت پیری با افراد سالم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۶

زمینه: آسیب اکسیداتیو عاملی موثر در تشکیل کاتاراکت پیری محسوب می شود.
هدف: این مطالعه به منظور تعیین ارتباط بین میزان ویتامین ث پلاسما و عادت های تغذیه ای با کاتاراکت پیری انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه مورد _ شاهدی ۱۰۲ بیمار مبتلا به کاتاراکت و ۱۰۲ فرد سالم (غیر مبتلا به کاتاراکت) مراجعه کننده به بیمارستان های چشم پزشکی تبریز که سن آنها بیشتر از ۴۵ سال بود مورد بررسی قرار گرفتند. برای افراد مورد مطالعه اندازه گیری های آنتروپومتریک به عمل آمد و اطلاعات عمومی جمع وری شد. سپس پرسش نامه بسامد خوراکی تکمیل و نمونه خون گرفته شد. میزان ویتامین ث پلاسما افراد با استفاده از روش ۲ و ۴ دی نیتروفنیل هیدرازین توسط اسپکتروفتومتر UV تعیین گردید.
یافته ها: میانگین سطح ویتامین ث پلاسما و نمایه توده بدن افراد گروه مورد به ترتیب ۰.۰۳±۰.۴۳ میلی گرم در دسی لیتر و ۰.۹±۲۳.۱۸ کیلوگرم در مترمربع و درگروه شاهد ۰.۰۳±۰.۶۹ میلی گرم در دسی لیتر و ۰.۸±۲۶.۱۰ کیلوگرم بر متر مربع بود که این اختلاف از نظر آماری معنی دار بود (P<0.05).
نتیجه گیری: بر اساس یافته ها کمبود ویتامین ث پلاسما می تواند باعث ایجاد کاتاراکت گردد و کمبود آگاهی در مورد مصرف غذایی نیز می­تواند نقش مهمی در این موضوع داشته باشد.

کلید واژه: کاتاراکت، آنتی اکسیدان، ویتامین ث، تغذیه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.