بررسی طولانی مدت نتایج پرتونگاری دررفتگی مادرزادی لگن که با متد استئوتومی سالتر و جااندازی باز عمل شده اند


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی طولانی مدت نتایج پرتونگاری دررفتگی مادرزادی لگن که با متد استئوتومی سالتر و جااندازی باز عمل شده اند دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی طولانی مدت نتایج پرتونگاری دررفتگی مادرزادی لگن که با متد استئوتومی سالتر و جااندازی باز عمل شده اند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی طولانی مدت نتایج پرتونگاری دررفتگی مادرزادی لگن که با متد استئوتومی سالتر و جااندازی باز عمل شده اند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی طولانی مدت نتایج پرتونگاری دررفتگی مادرزادی لگن که با متد استئوتومی سالتر و جااندازی باز عمل شده اند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله جراحی استخوان و مفاصل ایران

تعداد صفحات :۹

پیش زمینه: عمل جراحی برای بیماران دررفتگی مادرزادی هیپ با روش سالتر و جااندازی باز طی سالیان اخیر به کرات در ایران انجام شده است ولی هیچ گونه مقاله ای که نتایج پرتونگاری عمل فوق را گزارش کرده باشد تا جراحان از ماحصل کارشان مطلع شوند، به چاپ نرسیده است. هدف از این مطالعه بررسی پرتونگاری از نظر سرنوشت مفصل و نیز بروز نکروزآواسکولر با پیگیری طولانی مدت عمل فوق در بیماران ایرانی است.
مواد و روش ها: پرونده و پرتونگاری های تمام بیمارانی که در سال های ۱۳۷۸- ۱۳۵۰ تحت جراحی فوق قرار گرفته اند، از بایگانی بیمارستان استخراج شد. ۵۸۰ هیپ براساس سیستمSeverin تقسیم بندی و بررسی شدند. نکروز آواسکولر با متد کلامچی و مک اون مطابقت داده شد. میانگین پیگیری ۷.۷۶ سال (۲۸-۲ سال) که در ۱۳۵ بیمار تا بالای ۱۰ سال بود. سایر عوارض ناشی از این جراحی استخراج و گزارش شد.
یافته ها: براساس سیستم Severin 88.4 % نتیجه خوب و عالی بود. اختلال رشد پروگزیمال فمور در نتیجه نکروزآواسکولر ۳۷.۲ بود که ۲۲.۲% تیپ I، ۲۵%تیپII ، ۳۶.۶ %تیپIII و ۱۶.۲% تیپIV بود.
نتیجه گیری: با توجه به شواهد موجود در این مقاله، جااندازی باز و استئوتومی سالتریک روش مؤثر برای درمان بیمارانDDH در بیماران با سنین مناسب است.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.