بررسی ضرایب تشتک تبخیر و تعیین ضریب گیاهی از مزارع چمن و یونجه در ایستگاه کشاورزی کرکج دانشگاه تبریز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ضرایب تشتک تبخیر و تعیین ضریب گیاهی از مزارع چمن و یونجه در ایستگاه کشاورزی کرکج دانشگاه تبریز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ضرایب تشتک تبخیر و تعیین ضریب گیاهی از مزارع چمن و یونجه در ایستگاه کشاورزی کرکج دانشگاه تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ضرایب تشتک تبخیر و تعیین ضریب گیاهی از مزارع چمن و یونجه در ایستگاه کشاورزی کرکج دانشگاه تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ضرایب تشتک تبخیر و تعیین ضریب گیاهی از مزارع چمن و یونجه در ایستگاه کشاورزی کرکج دانشگاه تبریز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور تعیین و ارزیابی ضرایب تشتک تبخیر کلاس A در شرایط مختلف نصب و همچنین مقایسه با مقادیر توصیه شده توسط فائو (FAO Kp)، یک تشتک در داخل مزرعه چمن مطابق با شرایط توصیه شده توسط فائو و دو تشتک دیگر در مزرعه یونجه در دو ارتفاع ۵۰ و ۸۰ سانتی متر نصب گردید و مقادیر تبخیر روزانه از آنها اندازه گیری شد. تبخیر – تعرق گیاه مرجع (ET0) نیز به روش بیلان آبی محاسبه گردید. مقایسه ضرایب تشتک ها، وجود اختلاف معنی دار بین مقادیر ارتفاع ۵۰ سانتی متر (Kp50) نسبت به ارتفاع ۸۰ سانتی متر (Kp80) را نشان می دهد. اما اختلاف Kp50 با ضرایب تشتک از زمین چمن (Kpg) معنی دار نیست. بنابراین، استفاده از تشتک در ارتفاع ۵۰ سانتی متری مزرعه یونجه برای برآورد ET0 قابل توصیه است. از طرفی چون متوسط فائو Kp کمتر از Kpg می باشد، بنابراین انتخاب رقم ۰.۶۷ توصیه شده به جای ۰.۷۷ محاسبه شده باعث می شود که تبخیر – تعرق در حدود ۱۲ درصد کمتر از مقدار واقعی آن برآورد شود. مقادیر ضرایب گیاهی (Kc) محاسبه شده بیش از مقادیر توصیه شده توسط فائو بوده و همخوانی بهتر مقادیر تبخیر – تعرق به دست آمده از روش های آب و هوایی با مقادیر اندازه گیری شده نسبت به روش تشتک تبخیر کلاس A تاییدی بر عدم همخوانی این ضرایب برای منطقه مورد مطالعه می باشد.

کلید واژه: تبخیر، تعرق، ضریب تشتک، ضریب گیاهی، چمن، یونجه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.