فراوانی و شدت استرس های محیطی در نوجوانان نواحی مرکزی ایران در سال ۱۳۸۱ برگرفته از طرح قلب سالم اصفهان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی و شدت استرس های محیطی در نوجوانان نواحی مرکزی ایران در سال ۱۳۸۱ برگرفته از طرح قلب سالم اصفهان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی و شدت استرس های محیطی در نوجوانان نواحی مرکزی ایران در سال ۱۳۸۱ برگرفته از طرح قلب سالم اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی و شدت استرس های محیطی در نوجوانان نواحی مرکزی ایران در سال ۱۳۸۱ برگرفته از طرح قلب سالم اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی و شدت استرس های محیطی در نوجوانان نواحی مرکزی ایران در سال ۱۳۸۱ برگرفته از طرح قلب سالم اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: استرس عبارت است از شرایطی که موجب تنش، دگرگونی بدنی و روانی، ناخشنودی و ناراحتی فرد می‌شود. نوجوانان آسیب پذیرترین قشر جامعه هستند که بسته به سن و نوع رویداد استرس آمیزی که در طول زندگی برای آن‌ها اتفاق می افتد این آسیب پذیری تشدید می یابد، لذا بر آن شدیم این مطالعه را در رابطه با انواع و شدت استرس در نواحی مرکزی ایران بدست بیاوریم.
روش کار: این مطالعه یک مطالعه توصیفی می‌باشد که در تابستان سال ۸۱ بر روی ۲۰۰۰ دانش آموز ۱۸-۱۲ ساله مدارس منتخب مناطق شهری و روستایی اصفهان، اراک و نجف آباد به عنوان بخشی از برنامه ارزشیابی سالانه قلب سالم انجام گردیده است. نمونه‌گیری به شیوه خوشه‌ای – تصادفی بوده است و پس از جمع‌آوری اطلاعات بر اساس پرسش نامه GHQ12، در آنالیز داده‌ها از شاخص‌های میانگین ، انحراف معیار و تست مجذور کای استفاده گردید.
نتایج: از مجموع افراد مورد مطالعه ۹۳۰ نفر (۲/۵۱ درصد) پسر و ۸۸۷ نفر ۸/۴۸ درصد دختر با میانگین سنی ۹۰/۱± ۹۷/۱۵ و ۲۰/۲± ۵۲/۱۵سال بودند. درصد دختران با نمره GHQ بالا در کل از پسران بیشتر (۸/۳۸ درصد در مقابل ۷/۳۲ درصد) می‌باشد که این افزایش در شهرستان اراک بالاتر از بقیه بوده است. بیشترین مورد استرس‌زا نگرانی راجع به آینده شغلی بوده و از نظر موثرترین مورد استرس‌زا نیز نگرانی راجع به آینده شغلی و سپس فوت والدین بالاترین رویداد استرس زای زندگی قلمداد گردیده است.
نتیجه گیری: دامنه استرس در دختران نواحی مرکزی ایران بیشتر از پسران بوده و این افزایش با رده سنی نسبت مستقیم دارد، ضمنا استرس آمیزترین رویداد زندگی نگرانی در مورد آینده شغلی و هم‌چنین تاثیر گذارترین واقعه استرس آمیز در این نواحی نگرانی در مورد آینده شغلی و سپس فوت والدین می‌باشد.

کلید واژه: استرس، رویداد های استرس زای زندگی، دانش آموزان، نوجوانان، نواحی مرکزی ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.