مقایسه پودر ماهی با کنجاله پنبه دانه در جیره های با تجزیه پذیری سریع در گاوهای شیرده هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه پودر ماهی با کنجاله پنبه دانه در جیره های با تجزیه پذیری سریع در گاوهای شیرده هلشتاین دارای ۵۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه پودر ماهی با کنجاله پنبه دانه در جیره های با تجزیه پذیری سریع در گاوهای شیرده هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه پودر ماهی با کنجاله پنبه دانه در جیره های با تجزیه پذیری سریع در گاوهای شیرده هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه پودر ماهی با کنجاله پنبه دانه در جیره های با تجزیه پذیری سریع در گاوهای شیرده هلشتاین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۵۵

به منظور مقایسه پودر ماهی با کنجاله پنبه دانه در جیره های سریع التخمیر، جیره های متعادل شده کاملاً مخلوط، (۴۰% علوفه و ۶۰% کنسانتره) حاوی مقادیر ۰، ۱.۵، ۳.۰ و ۴.۵% پودر ماهی تهیه شد. در آزمایش اول تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام پودر ماهی، کنجاله پنبه دانه و کنسانتره های جیره های مذکور طی زمان های مختلف انکوباسیون در شکمبه (۰، ۴، ۸، ۱۲ و ۲۴ ساعت)، با استفاده از سه گوسفند فیستولا شده نژاد قزل تعیین گردید. تجزیه پذیری موثر ماده خشک و پروتئین خام پودر ماهی به طور معنی داری کمتر از کنجاله پنبه دانه بود (P<0.05). از نظر تجزیه پذیری موثر ماده خشک بین کنسانتره های مختلف، اختلاف معنی داری وجود نداشت ولی با افزایش سطح پودر ماهی در جیره، تجزیه پذیری موثر پروتئین خام کنسانتره ها به طور معنی داری کاهش یافت. در آزمایش دوم هشت راس گاو هلشتاین با چند شکم زایش، در قالب طرح مربع لاتین ۴×۴ با دو تکرار در دوره های آزمایشی ۲۱ روزه مورد آزمایش قرار گرفت. قابلیت هضم مواد مغذی، ماده خشک مصرفی، شیر تصحیح شده بر حسب ۳.۲% چربی، درصد چربی، درصد لاکتوز، درصد کل مواد جامد شیر، مقدار چربی، بازده غذایی و وزن بدن تحت تاثیر نوع تیمار مصرفی قرار نگرفت. تیمارهای حاوی پودر ماهی نسبت به تیمار شاهد، تولید شیر، درصد پروتئین، مقدار پروتئین و لاکتوز شیر بیشتری داشتند (P<0.01). با افزایش سطح پودر ماهی در جیره pH ادرار به طور معنی داری کاهش پیدا کرد ولی، pH مایع شکمبه ای و pH مدفوع تحت تاثیر تیمارهای مختلف واقع نشد. نتیجه کلی نشان داد که کاربرد ۱.۵% الی ۳% پودر ماهی بر اساس ماده خشک، بهترین اثر را بر گاوهایی دارد که حتی در اواسط دوره شیردهی خود می باشند و کمتر از ۳۰ کیلوگرم شیر تولید می کنند.

کلید واژه: پودر ماهی، کنجاله پنبه دانه، هلشتاین، تجزیه پذیری سریع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.