مقایسه نتایج اکسیمتری نبض دست و پا با روش مستقیم گازهای خون شریانی در اندازه گیری میزان اشباع اکسیژن خون شریانی در نوزادان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه نتایج اکسیمتری نبض دست و پا با روش مستقیم گازهای خون شریانی در اندازه گیری میزان اشباع اکسیژن خون شریانی در نوزادان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه نتایج اکسیمتری نبض دست و پا با روش مستقیم گازهای خون شریانی در اندازه گیری میزان اشباع اکسیژن خون شریانی در نوزادان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه نتایج اکسیمتری نبض دست و پا با روش مستقیم گازهای خون شریانی در اندازه گیری میزان اشباع اکسیژن خون شریانی در نوزادان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه نتایج اکسیمتری نبض دست و پا با روش مستقیم گازهای خون شریانی در اندازه گیری میزان اشباع اکسیژن خون شریانی در نوزادان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۸

مقدمه: کنترل مداوم میزان اشباع اکسیژن خون با استفاده از اکسیمتری نبض انگشت به عنوان یک تکنیک تقریباً رایج مراقبت از بیماران بد حال شناخته شده است. اما تحقیقات صورت گرفته در زمینه تاثیر محل قرار گیری پروب دستگاه اکسیمتر نشان دهنده وجود تفاوت در نتایج اندازه‌گیری بوده است.
روش کار: در این مطالعه مقطعی تحلیلی ۳۶ نوزاد کمتر از یک ماه به روش در دسترس انتخاب شدند. حجم نمونه براساس ۵%= و ۲۰%= محاسبه گردید. درصد اشباع اکسیژن خون شریانی نمونه‌ها توسط اکسیمتری نبض دست و پا و روش مستقیم (از طریق تهیه نمونه خون شریانی و بررسی توسط دستگاه گازهای خون)، مجموعا سه بار اندازه‌گیری و ثبت گردید. داده‌ها با روش آماری تی جفت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. p کمتر از ۰۵/۰ معنی‌دار در نظر گرفته شد.
نتایج: یافته‌ها نشان دهنده اختلاف معنی‌دار آماری هر دو روش اکسیمتری نبض با روش مستقیم بود. هم‌چنین اختلاف مقادیر اکسیمتری پروب دست با پروب پا از نظر آماری معنی‌دار بود و میزان به دست آمده از اکسیمتری نبض پا نسبت به نبض دست رابطه نزدیکتری با روش مستقیم داشت (p<0.05).
نتیجه گیری: از یافته‌های این پژوهش این‌گونه می‌توان نتیجه گیری نمود که اولا اکسیمتری نبض نمی‌تواند پیشگوی معتبری برای تغییرات میزان اشباع اکسیژن خون شریانی در نوزادان باشد و ثانیا محل پروب در نتایج اکسیمتری تفاوت ایجاد می‌نماید.

کلید واژه: اکسیمتری نبض، محل پروب، اشباع اکسیژن خون شریانی، نوزادان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.