تاثیر همزمان تنش شوری و پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر غذایی در شاخسار ارزن معمولی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر همزمان تنش شوری و پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر غذایی در شاخسار ارزن معمولی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر همزمان تنش شوری و پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر غذایی در شاخسار ارزن معمولی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر همزمان تنش شوری و پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر غذایی در شاخسار ارزن معمولی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر همزمان تنش شوری و پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر غذایی در شاخسار ارزن معمولی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

تنش شوری در بسیاری از نقاط جهان خطری جدی برای رشد گیاهان و تولید محصولات زراعی به شمار می رود . در این پژوهش، تاثیر همزمان تنش شوری و پتاسیم بر برخی عناصر شاخسارارزن معمولی مورد بررسی قرار گرفت. این ازمایش به صورت فاکتوریل شامل ۴سطح پتاسیم صفرو۱۰۰و۱۵۰و۲۰۰میلی گرم بر کیلوگرم از منبع سولفات پتاسیم( و ۶سطح شوری فرو۴و۸و۱۲و۱۶و۲۰ دسی زیمنس بر متراز منبع کلریدسدیم (، در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. شوری تاثیر معنی دار بر مقدار سدیم داشت به طوری که بیشترین مقدار سدیم در سطح ۲۲دسی زیمنس بر متر اندازه گیری شد. با افزایش شوری مقدار عناصر پتاسیم وکلسیم کاهش یافت. تغذیه پتاسیم مقدار سدیم شاخسار ارزن را به طور غیرمعنی داری کاهش داد ومقدار عناصر پتاسیم وکلسیم را در شاخسار افزایش داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.