بررسی استریولوژیک اثرات عصاره آبی- الکلی پیاز بر ساختار کلیه در رت های دیابتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی استریولوژیک اثرات عصاره آبی- الکلی پیاز بر ساختار کلیه در رت های دیابتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی استریولوژیک اثرات عصاره آبی- الکلی پیاز بر ساختار کلیه در رت های دیابتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی استریولوژیک اثرات عصاره آبی- الکلی پیاز بر ساختار کلیه در رت های دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی استریولوژیک اثرات عصاره آبی- الکلی پیاز بر ساختار کلیه در رت های دیابتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: بیماری دیابت در روند خود به نفروپاتی ختم می‌شود که از علایم آن افزایش وزن و حجم کلیه و اجزا آن می‌باشد. با توجه به ترکیبات مفید پیاز در رابطه با خواص آنتی اکسیدانی و کاهش استرس اکسیداتیو و کاهش دهندگی قند خون هدف مطالعه حاضر بررسی عصاره آبی- الکلی پیاز خوراکی جهت پیشگیری از نفروپاتی و تاثیر آن بر روی ساختمان کلیه به روش استریولوژی است.
روش کار: در این مطالعه تجربی چهار گروه رت بالغ از نژاد ویستار (تعداد =۸) به صورت تصادفی انتخاب شدند (گروه کنترل، گروه کنترل + عصاره، گروه دیابتی محض، گروه دیابتی + عصاره). القای دیابت از طریق تزریق داخل صفاقی استرپتوزوتوسین (۶۰ میلی گرم بر کیلوگرم) انجام شد. سپس گروه کنترل + عصاره و گروه دیابتی + عصاره هر روز به مدت ۴ هفته با عصاره آبی ـ الکلی پیاز خوراکی (۵۰ میلی گرم در هر موش) تیمار شدند. سپس همه گروه‌ها پس از این مدت در آزمایشگاه بیهوش و تشریح شدند و کلیه‌های چپ رت‌ها خارج و در محلول بوئن فیکس شدند و بعد از آن فرآیند پاساژ بافتی و رنگ آمیزی H&E انجام شد و با استفاده از تکنیک‌های استریولوژی محاسبات کمی با روش کاوالیه برای حجم کورتکس، مدولا و گلومرول‌ها و حجم کلیه صورت گرفت. اطلاعات حاصل با استفاده از نرم افزار SPSS از طریق آزمون آماری آنوا یک طرفه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. p کمتر از ۰۵/۰ معنی دار تلقی شد.
نتایج: وزن اولیه و ثانویه رت‌ها در دو گروه دیابتی محض و دیابتی + عصاره تفاوت نداشت اما در دو گروه کنترل و کنترل + عصاره متفاوت بود (P<0.05). وزن کلیه در گروه دیابتی + عصاره در مقایسه با گروه دیابتی محض دارای تفاوت معنی‌دار بود (p<0.001). حجم مدولا، کورتکس و کل کلیه در گروه دیابتی محض، در مقایسه با گروه دیابتی + عصاره تفاوت نکرد، در صورتی که حجم کل گلومرول‌ها در دو گروه دیابتی محض و دیابتی + عصاره تفاوت معنی داری را نشان داد (P<0.001).
نتیجه‌گیری: القاء دیابت تجربی توسط STZ در یک دوره کوتاه مدت نشان داد که عصاره پیاز خوراکی از هیپرتروفی گلومرول و افزایش وزن کلیه در رت‌های دیابتی جلوگیری می‌کند، در صورتی که بر روی حجم کل کلیه اثر ندارد. لذا پیشنهاد می‌گردد اثرات عصاره پیاز بر ساختار کلیه در یک دوره طولانی مدت مورد بررسی قرار گیرد.

کلید واژه: دیابت قندی، استریولوژی، کلیه، عصاره پیاز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.