مقاله مقایسه اثر فرمالین با مالاشیت سبز در کنترل عفونت های قارچی تخم، درصد تفریخ و ناهنجاری های لاروی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر فرمالین با مالاشیت سبز در کنترل عفونت های قارچی تخم، درصد تفریخ و ناهنجاری های لاروی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر فرمالین با مالاشیت سبز در کنترل عفونت های قارچی تخم، درصد تفریخ و ناهنجاری های لاروی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر فرمالین با مالاشیت سبز در کنترل عفونت های قارچی تخم، درصد تفریخ و ناهنجاری های لاروی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر فرمالین با مالاشیت سبز در کنترل عفونت های قارچی تخم، درصد تفریخ و ناهنجاری های لاروی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

مقاله مقایسه اثر فرمالین با مالاشیت سبز در کنترل عفونت های قارچی تخم، درصد تفریخ و ناهنجاری های لاروی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در علوم زیستی از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر فرمالین با مالاشیت سبز در کنترل عفونت های قارچی تخم، درصد تفریخ و ناهنجاری های لاروی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قزل آلای رنگین کمان
مقاله قارچ زدگی
مقاله مالاشیت سبز
مقاله فرمالین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آلودگی قارچی می تواند باعث تلفات و کاهش درصد تفریخ در تخم آزادماهیان گردد. در ایران، در اغلب مراکز تکثیر هنوز هم از مالاشیت سبز جهت کنترل قارچ زدگی تخمها استفاده می شود. ولی، با توجه به اثرات نامطلوب مالاشیت سبز مانند سرطانزایی، ضروری است از مواد مطلوب شیمیایی دیگر نظیر فرمالین که در چند سال اخیر به عنوان داروی مناسب معرفی شده است، استفاده گردد. در این تحقیق فرمالین با دو غلظت ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ میکرولیتر بر لیتر، مالاشیت سبز با غلظت متعارف کارگاه (۵/۱ میلی گرم در لیتر) و تیمار کنترل (شاهد) بدون استفاده از دارو، جهت ارزیابی قارچی شدن تخم ها در نظر گرفته شدند. هر تیمار شامل ۳ تکرار و هر تکرار شامل ۱۰۰۰ عدد تخم بود. از مدت زمان ۴۸ ساعت پس از لقاح، تیمار دارویی با فرمالین و مالاشیت سبز به صورت یک روز در میان تا ۴ روز قبل از تفریخ به مدت ۱۵ دقیقه انجام شد. در پایان آزمایش، بر اساس آزمون واریانس یکطرفه و دانکن، میزان قارچ زدگی تخمها در تیمار مالاشیت سبز نسبت به سایر تیمارها کمتر بود و با آنها اختلاف معنی داری داشت (p£۰۰۵). میزان چشم زدگی در تیمار فرمالین با غلظت ۱۵۰۰ میکرولیتر بر لیتر نسبت به تیمارهای مالاشیت سبز و تیمار شاهد بیشتر و دارای اختلاف معنی دار بود (p£۰۰۵)، ولی نسبت به تیمار فرمالین با غلظت ۱۰۰۰ میکرولیتر بر لیتر دارای اختلاف معنی‏دار نبود (p>0.05). میزان تفریخ در تیمار فرمالین با غلظت ۱۵۰۰ میکرولیتر بر لیتر نسبت به تیمار مالاشیت سبز دارای اختلاف معنی‏دار بود (p£۰۰۵). در نهایت، میزان ناهنجاری لاروی در هیچ کدام از تیمارها اختلاف معنی دار نداشت (p>0.05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.