مقایسه تجویز اکسی توسین قبل و بعد از خروج جفت از پیش گیری از خون ریزی بعد از زایمان در خانم های حامله مراجعه کننده به زایشگاه بیمارستان حضرت زینب (س)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تجویز اکسی توسین قبل و بعد از خروج جفت از پیش گیری از خون ریزی بعد از زایمان در خانم های حامله مراجعه کننده به زایشگاه بیمارستان حضرت زینب (س) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تجویز اکسی توسین قبل و بعد از خروج جفت از پیش گیری از خون ریزی بعد از زایمان در خانم های حامله مراجعه کننده به زایشگاه بیمارستان حضرت زینب (س)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تجویز اکسی توسین قبل و بعد از خروج جفت از پیش گیری از خون ریزی بعد از زایمان در خانم های حامله مراجعه کننده به زایشگاه بیمارستان حضرت زینب (س)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تجویز اکسی توسین قبل و بعد از خروج جفت از پیش گیری از خون ریزی بعد از زایمان در خانم های حامله مراجعه کننده به زایشگاه بیمارستان حضرت زینب (س) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله زنان مامایی و نازایی ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: خون ریزی پس از زایمان به دنبال آتونی رحم یکی از علل ناخوشی و مرگ و میر مادران می باشد. اکسی توسین پروفیلاکسی بعد از تولد جنین یا خروج جفت تا حدود ۴۰ درصد خون ریزی پس از زایمان را کاهش می دهد. نتایج مطالعات نشان می دهد تجویز اکسی توسین قبل از خروج جفت در مقایسه با بعد از خروج جفت سبب کاهش خون ریزی بعد از زایمان و کاهش طول مرحله سوم زایمان شده است. هدف اصلی مطالعه، مقایسه تجویز اکسی توسین قبل و بعد از خروج جفت در پیش گیری از خون ریزی بعد از زایمان می باشد. روش کار: نوع مطالعه کارآزمایی بالینی می باشد. خانم های حامله مراجعه کننده جهت زایمان طبیعی به طور تصادفی انفوزیون ۲۰ واحد اکسی توسین در ۵۰۰ cc سرم رینگر بلافاصله بعد از خروج شانه قدامی یا بعد از خروج جفت دریافت نمودند. کنترل مرحله سوم زایمان برای تمام بیماران یکسان بود. افرادی که سزارین قبلی، حاملگی چند قلویی، خون ریزی حین زایمان یا خون ریزی های نامرتب داشتند از مطالعه حذف شدند. نتایج: از مجموع ۷۰ بیمار، ۳۵ نفر در گروه قبل از خروج جفت و ۳۵ نفر در گروه بعد از خروج جفت مورد مطالعه قرار گرفتند. دو گروه از نظر متغیرهایی مثل سن حاملگی، سن مادر، وزن جنین، طول زایمان، تعداد حاملگی و سابقه خون ریزی بعد از زایمان مشابه بودند، ولی از نظر خون ریزی پس از زایمان تفاوت آماری معنی داری داشتند ۱۹±۲۲ ml) در مقایسه با(۱۲۷±۵۰ ml . هم چنین دو گروه از نظر طول مرحله سوم زایمان دارای تفاوت آماری معنی داری می باشد. (۲±۴ دقیقه در مقایسه با ۱±۷ دقیقه). ولی دو گروه از نظر شیوع احتباس جفت تفاوت آماری معنی داری نداشتند. نتیجه گیری: با تجویز پروفیلاکسی اکسی توسین قبل از خروج جفت میزان خون ریزی بعد از زایمان و طول مرحله سوم زایمان در مقایسه با تجویز دارو بعد از خروج جفت به طور معنی داری کاهش یافته است.

کلید واژه: زمان اکسی توسین پروفیلاکسی، خونریزی بعد از زایمان، احتباس جفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.