اپیدمیولوژی بیماری‌های عروق کرونردر استان کرمانشاه(۸۰-۱۳۷۹)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اپیدمیولوژی بیماری‌های عروق کرونردر استان کرمانشاه(۸۰-۱۳۷۹) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اپیدمیولوژی بیماری‌های عروق کرونردر استان کرمانشاه(۸۰-۱۳۷۹)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اپیدمیولوژی بیماری‌های عروق کرونردر استان کرمانشاه(۸۰-۱۳۷۹)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اپیدمیولوژی بیماری‌های عروق کرونردر استان کرمانشاه(۸۰-۱۳۷۹) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه و هدف : با توجه به شیوع زیاد بیماری‌های عروق کرونر و مرگ و میر ناشی از آن ، شناخت اپیدمیولوژیک این بیماری از اهمیت زیادی برخوردار است؛ لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی اپیدمیولوژیک بیماری‌های عروق کرونر مراجعه‌کنندگان به مراکز قلب کرمانشاه انجام شده است.مواد و روش‌ها: از تاریخ اول بهمن ۱۳۷۹ به مدت یک‌سال با مراجعه به مراکز بیماری‌های قلب در استان کرمانشاه، اطلاعات مربوط به بیمارانی که به علت بروز علایم تنگی عروق کرونر بستری شده بودند، در پرسشنامه‌های مخصوص جمع‌آوری شد. بیماران مورد مطالعه افرادی بودند که دچار انفارکتوس میوکارد شده بودند (درد تیپیک با افزایش آنزیمی و تغییرات نواری در EKG ) و یا تست ورزش مثبت داشتند و یا در آنژیوگرافی، دچار تنگی عروق کرونر بودند. در نهایت اطلاعات بدست آمده با استفاده از آمار توصیفی ارائه گردید.یافته‌ها:کل بیماران ۶۶۳ نفر بودند که ۴۹۲نفر(۱/۷۴%) از آن‌ها مرد و ۱۷۱نفر(۹/۲۵%) زن بودند. ۱۲۳نفر(۶/۱۸%) روستایی و بقیه شهری بودند. حداقل سن بیماران ۲۵ سال بود. بیشترین فراوانی با ۱۹۴ نفر (۳/۲۹%) در گروه سنی ۶۹-۶۰ ساله بود. تعداد ۳۶۳نفر(۸/۵۵%) از افراد مورد مطالعه بی‌سواد بودند. از نظر شغلی، بیشترین گروه مبتلایان خانم‌های خانه‌دار (۲/۲۴% ) و کمترین آن‌ها معلمان(۲%) و در درجات بعد کشاورزان و کارگران دارای مشاغل‌سخت دارای بیشترین فراوانی درمبتلایان بودند (به‌ترتیب ۵/۱۶% و ۴/۱۶% ). در ۶۳درصد افراد کلسترول بیش‌از ۲۰۰میلی‌گرم بود. در۵/۵۷ درصدHDL کمتر از۴۰ و LDL در ۹/۴۷ درصد بیش از ۱۳۰ و در ۴/۴۸درصد تری گلسیرید بیش از ۱۵۰ میلی‌گرم در دسی لیتر بود. سابقه مصرف سیگار، فشار خون، مصرف تریاک، عدم تحرک کافی و اضافه وزن به ترتیب در ۴۱، ۵/۳۵، ۵/۱۷، ۴/۸۱ و ۱/۵۷درصد وجودداشت. ۵/۸۰درصد از آنان روغن مایع مصرف نمی‌کردند، در حالی که مصرف روغن جامد و روغن حیوانی به ترتیب در ۳/۹۱ و ۲۳درصد وجود داشت. ۷/۱۷درصد از آن‌ها دیابتی بودند. مصرف هفتگی گوشت قرمز، جگر و تخم مرغ در آن‌ها به ترتیب به میزان ۹/۸۳، ۹/۱۲ و ۲/۷۰درصد) بود. در ۵۱/۴درصد از آن‌ها سابقه مصرف ماهی وجود داشت. بحث: گرچه زنان حدود یک چهارم مبتلایان را تشکیل داده‌اند، ولی بیشترین فراوانی شغلی در کل بیماران مربوط به زنان خانه‌دار بود. وجود عوامل خطرساز متعدد در مبتلایان نشان‌دهنده اهمیت برنامه‌های پیشگیری در جلوگیری از بروز این بیماری‌ها می‌باشد. با توجه به داده‌های به‌دست‌آمده، برنامه‌هایی برای اصلاح تغذیه، کاستن کلسترول، LDL و انجام فعالیت‌های مناسب ورزشی توصیه می‌شود.

کلید واژه: اپیدمیولوژی، بیماری عروق کرونر، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.