مقاله بررسی اثرات استفاده از پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر شاخص های فیزیولوژیکی موثر بر رشد گیاه ذرت


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات استفاده از پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر شاخص های فیزیولوژیکی موثر بر رشد گیاه ذرت دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر شاخص های فیزیولوژیکی موثر بر رشد گیاه ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر شاخص های فیزیولوژیکی موثر بر رشد گیاه ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر شاخص های فیزیولوژیکی موثر بر رشد گیاه ذرت :

مقاله بررسی اثرات استفاده از پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر شاخص های فیزیولوژیکی موثر بر رشد گیاه ذرت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۵ در پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE) از صفحه ۱۱ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات استفاده از پساب فاضلاب تصفیه شده شهری بر شاخص های فیزیولوژیکی موثر بر رشد گیاه ذرت
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذرت
مقاله آبیاری با پساب تصفیه شده
مقاله شاخص سطح برگ
مقاله ماده خشک کل
مقاله سرعت اسیمیلاسیون خالص
مقاله سرعت رشد محصول

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی اثرات استفاده از پساب تصفیه شده شهری بر مهم ترین شاخص های فیزیولوژیکی موثر بر رشد گیاه ذرت (سینگل کراس ۷۰۴) در سال زراعی ۱۳۸۲ در مزرعه آزمایشی تصفیه خانه جنوب اصفهان، به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با ۵ تیمار و ۳ تکرار اجرا شد. تیمارهای مورد بررسی در این آزمایش شامل آبیاری با آب معمولی به صورت جوی پشته ای (T۱)، آبیاری با پساب به صورت قطره ای سطحی (T۲)، آبیاری با پساب به صورت قطره ای زیرسطحی در عمق ۱۵ سانتی متری خاک (T۳)، آبیاری با پساب به صورت قطره ای زیرسطحی در عمق ۳۰ سانتی متری خاک (T۴) و آبیاری با پساب به صورت جوی پشته ای (T۵) بودند. نتایج نشان داد که تیمار آبیاری با پساب به صورت قطره ای در عمق ۳۰ سانتی متری خاک (T۴) به طور معنی داری حداکثر شاخص سطح برگ و وزن خشک کل بیشتری را نسبت به سایر تیمارها تولید نمود. در صورتی که تیمار کمترین حداکثر شاخص سطح برگ و وزن خشک کل را نسبت به تیمار های دیگر حاصل نمود. اما به دلیل راندمان بهره وری بالاتر سطح برگ محدود تیمار از نور و سایه اندازی کمتر برگ های بالایی آن بر روی برگ های پایینی، در مرحله به حداکثر رسیدن شاخص سطح برگ سرعت اسیمیلاسیون خالص بالایی داشت. تیمار از نظر حداکثر شاخص سطح برگ و وزن خشک کل پس از تیمار قرار داشت و اختلاف معنی داری بین تیمارهای و از این نظر مشاهده نشد. بنابراین تیمار به دلیل نزدیکی منبع آب و مواد غذایی به منطقه ریشه و ایجاد پیاز رطوبتی مناسب تا عمق ۶۰ سانتی متری خاک در مقایسه با سایر تیمارها توانست به طور موثرتری آب و مواد غذایی را جذب نماید و شاخص سطح برگ بیشتری را تولید کند و با فتوسنتز بیشتری که انجام داد ماده خشک کل بیشتری را نسبت به سایر تیمارها تولید نمود و از بیشترین سرعت رشد محصول برخوردار بود. بر اساس نتایج این مطالعه آبیاری با پساب در مقایسه با آب معمولی تاثیر ویژه ای بر تولید سطح برگ، وزن خشک کل و سرعت رشد محصول داشته است و آبیاری با پساب در عمق ۳۰ سانتی متری خاک در شرایط مشابه با مطالعه حاضر مناسب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.