تاثیر زمان نگهداری در سردخانه در کیفیت میگو پرورشی (P.indicus) و دریایی (P.semisulcatus)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر زمان نگهداری در سردخانه در کیفیت میگو پرورشی (P.indicus) و دریایی (P.semisulcatus) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر زمان نگهداری در سردخانه در کیفیت میگو پرورشی (P.indicus) و دریایی (P.semisulcatus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر زمان نگهداری در سردخانه در کیفیت میگو پرورشی (P.indicus) و دریایی (P.semisulcatus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر زمان نگهداری در سردخانه در کیفیت میگو پرورشی (P.indicus) و دریایی (P.semisulcatus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۳

در این تحقیق اثر زمان نگهداری در سردخانه بر روی کیفیت میگو پرورشی و دریایی خلیج فارس به مدت ۱۲۰ روز بررسی شد. بر روی نمونه ها آزمایش های چشایی، شمارش کلی باکتریها pH، TVN و PV براساس یک برنامه زمان بندی شده انجام گرفت. نتایج به دست آمده از این آزمایشها نشان داد که میگو پرورشی به مدت ۹۰ روز دارای طعم، بو، مزه و رنگ طبیعی بود و تعداد باکتری های آن از ۲.۴۹×۱۰۳ به ۷.۷×۱۰۱ کلنی در گرم pH از ۷ به ۷.۷ و TVNاز ۱۴.۴ به ۳۱ میلی گرم درصد گرم در مدت ۱۲۰ روز تغییر نمودند. پراکسید، نمونه ها پس از ۶۰ روز نگهداری در سردخانه از ۱.۷ به ۲.۷ میلی اکی والان در کیلو افزایش یافتند و پس از آن شروع به شکسته شدن نمود. نتایج این آزمایش ها بر روی میگو دریایی نشان داد که این میگو فقط به مدت ۳۰ روز دارای طعم، مزه، بو و رنگ طبیعی بود. در مدت ۱۲۰ روز نگهداری در سردخانه تعداد باکتریها و pH آن به ترتیب از ۲.۲۱×۱۰۴ به ۲.۰۱×۱۰۲ کلنی در گرم و ۷.۱ به ۷.۹ تغییر نمود. اما پس از ۶۰ روز نگهداری در سردخانه مقدارTVN آن از ۲۵.۲ به ۳۱ میلی گرم درصد گرم وPV از ۱.۹ به ۳.۱ میلی اکی والان در کیلو افزایش یافت. پس از آن شروع به شکسته شدن نمود و پس از ۱۲۰ روز نگهداری در سردخانه مقدار آن به ۲.۴ میلی اکی والان در کیلو رسید.

کلید واژه: پراکسید، سردخانه، شمارش کلی باکتری، ویژگی های ارگانولپتیک، سفید هندی، ببری سبز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.