بررسی قابلیت داده های ماهواره لندست ۷ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی (مطالعه موردی: منطقه نیمه استپی حنا – سمیرم)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قابلیت داده های ماهواره لندست ۷ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی (مطالعه موردی: منطقه نیمه استپی حنا – سمیرم) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قابلیت داده های ماهواره لندست ۷ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی (مطالعه موردی: منطقه نیمه استپی حنا – سمیرم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قابلیت داده های ماهواره لندست ۷ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی (مطالعه موردی: منطقه نیمه استپی حنا – سمیرم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قابلیت داده های ماهواره لندست ۷ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی (مطالعه موردی: منطقه نیمه استپی حنا – سمیرم) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : منابع طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی توانایی دادهای رقومی سنجنده ETM+ در برآورد تاج پوشش و تولید گیاهی، داده های ماهواره لندست ۷ مربوط به خرداد ماه ۱۳۸۰، منطقه نیمه استپی حنا – سمیرم در استان اصفهان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. دراین تحقیق اطلاعات مربوط به پوشش کل، پوشش گندمیان و فورب ها و تولید کل متعلق به ۴۵۰ پلات در قالب ۴۵ واحد نمونه برداری جمع آوری شد. به منظور تعیین مختصات واحدهای نمونه برداری و تطابق آنها با پیکسل های مربوطه از دستگاه مکان یاب (GPS) استفاده گردید. عمل تطابق هندسی داده های ماهواره ای با نقشه های توپوگرافی رقومی ۱:۲۵۰۰۰ به روش استفاده از نقاط کنترل زمینی و با دقت معادل ۰,۵ پیکسل انجام گردید. پس از انجام عمل تطابق هندسی، شاخص های گیاهی متداول و شاخص های گیاهی مناسب مناطق خشک و باندهای تلفیقی حاصل از ادغام به روش پاسخ طیفی و تبدیل فضای رنگ ایجاد شد. سپس با استفاده از فایل برداری نقاط نمونه گیری صحرایی، ارزش رقومی باندهای اصلی و شاخص های ترکیبی در محل قطعات نمونه استخراج گردید. برای بررسی روابط همبستگی و انتخاب مدل های مناسب، ابتدا هر یک از متغیرهای: درصد کل پوشش، پوشش گندمیان، پوشش فورب ها و تولیدکل به عنوان داده های زمینی و میانگین ارزش رقومی نه پیکسل باندهای ETM1 تا ETM5 و ETM7و شاخص های گیاهی مربوط به نقاط نمونه برداری استخراج و به عنوان داده های ماهواره ای وارد نرم افزارآماری ۹ گردید . سپس با روش رگرسیون خطی تجزیه و تحلیل لازم انجام پذیرفت. نتایج نشان دهنده همبستگی معنی دار بین داده های ماهواره ای با مشخصه های گیاهی (پوشش و تولید) می باشد. در این میان باند چهار سنجنده ETM+ با ضریب همبستگی ۰.۶۶و اشتباه معیار ۴ بیشترین همبستگی را با تاج پوشش کل نشان میدهد . همچنین این باند و شاخص ترکیبی VNIR2 باضریب همبستگی ۰.۵۶ و اشتباه معیار ۱.۸ و ۳.۲ بیشترین همبستگی را با پوشش پهن برگان علفی نشان می دهد. در خصوص تاج پوشش گندمیان، باند ETM5 با ضریب همبستگی ۰.۶ و اشتباه معیار ۲.۲ بیشترین همبستگی را نشان می دهد. همچنین باند تلفیقی HYB4با ضریب همبستگی ۰.۵۲و اشتباه معیار ۶.۳ بیشترین رابطه را با تولید کل نشان می دهد. با تکیه بر نتایج حاصل از این تحقیق می توان استفاده از باند طیفی ETM4و شاخص های گیاهی HYB2 و VNIR4را جهت برآورد تاج پوشش گیاهی و تولید در مناطق مشابه توصیه نمود.

کلید واژه: تاج پوشش گیاهی، تولید گیاهی، سنجش از دور، سنجنده +ETM، شاخص های گیاهی، مرتع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.