نتایج جراحی باکلینگ اسکلرا با استفاده از فوتوکوآگولیشن لیزری در بیماران دچار جداشدگی اولیه شبکیه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نتایج جراحی باکلینگ اسکلرا با استفاده از فوتوکوآگولیشن لیزری در بیماران دچار جداشدگی اولیه شبکیه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نتایج جراحی باکلینگ اسکلرا با استفاده از فوتوکوآگولیشن لیزری در بیماران دچار جداشدگی اولیه شبکیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نتایج جراحی باکلینگ اسکلرا با استفاده از فوتوکوآگولیشن لیزری در بیماران دچار جداشدگی اولیه شبکیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نتایج جراحی باکلینگ اسکلرا با استفاده از فوتوکوآگولیشن لیزری در بیماران دچار جداشدگی اولیه شبکیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بینا

تعداد صفحات :۸

پیشینه و هدف: با توجه به عوارض جدی و شناخته‏شده جراحی باکلینگ اسکلرا توام با کرایو، پژوهش حاضر به منظور تعیین میزان موفقیت جراحی باکلینگ اسکلرا بدون استفاده از کرایو و جایگزینی فوتوکوآگولیشن لیزری حین عمل جراحی یا پس از آن، بر روی بیماران دچار جداشدگی اولیه شبکیه مراجعه‏کننده به بیمارستان فارابی طی سال‏های ۷۸-۱۳۷۲ انجام شد.
مواد و روش‏ها: پژوهش به روش مطالعه مجموعه موارد (case series) صورت گرفت. کلیه بیمارانی که دچار جداشدگی اولیه شبکیه و کاندید عمل جراحی باکلینگ اسکلرا بودند تحت این عمل جراحی قرار گرفتند. لیزردرمانی با لیزر آرگون بر روی باکل و اطراف سوراخ‏ها به روش indirect، حین عمل جراحی و یا کلاسیک (اسلیت‏لامپ)، پس از عمل جراحی انجام و نتایج آن‏ها ثبت و بررسی شد.
یافته‏ها: پژوهش بر روی ۷۳ بیمار شامل ۷۴ درصد مرد و ۲۶ درصد زن با میانگین سنی ۵۹.۶ سال انجام شد. چشم‏ها، ۶۴ درصد فاکیک، ۱۹ درصد پسودوفاکیک و ۱۷ درصد آفاک بودند. میزان PVR از درجه B تا C2 شامل ۸۸ درصد B، ۸ درصد C1 و ۴ درصد C2 بود. میزان موفقیت حین عمل جراحی، ۱۰۰ درصد بود و پس از آن در ۱۲.۵ درصد از موارد، طی سه هفته تا دو ماه بعد از عمل، جداشدگی مجدد مشاهده شد که در ۷ درصد موارد با تزریق گاز SF6 و لیزردرمانی، شبکیه دوباره چسبید (موفقیت نهایی ۹۴.۵ درصد) و در ۵.۵ درصد باقی‏مانده، منجر به عمل جراحی ویترکتومی و برداشتن پرده‏ها و آندولیزر و تزریق سیلیکون شد. در کلیه موارد جراحی مجدد، شبکیه تا پایان مطالعه چسبیده بود. متوسط زمان پیگیری ۴ سال و ۱۰ ماه بود.
نتیجه‏گیری: از فوتوکوآگولیشن لیزری می‏توان برای ایجاد اسکار کوریورتینال استفاده کرد و نتایج قابل قبولی به دست آورد. انجام یک کارآزمایی بالینی را توصیه می‏نماید.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.