مقاله تعیین میزان تجزیه پذیری پروتئین کنجاله دانه های روغنی به روش in situ


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان تجزیه پذیری پروتئین کنجاله دانه های روغنی به روش in situ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان تجزیه پذیری پروتئین کنجاله دانه های روغنی به روش in situ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان تجزیه پذیری پروتئین کنجاله دانه های روغنی به روش in situ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان تجزیه پذیری پروتئین کنجاله دانه های روغنی به روش in situ :

مقاله تعیین میزان تجزیه پذیری پروتئین کنجاله دانه های روغنی به روش in situ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در علوم زیستی از صفحه ۳۵ تا ۴۲ منتشر شده است.
نام: تعیین میزان تجزیه پذیری پروتئین کنجاله دانه های روغنی به روش in situ
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروتئین خام
مقاله تجزیه پذیری
مقاله کنجاله دانه های روغنی
مقاله روش in situ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ارزشیابی خوراک ها، اطلاعات لازم برای تنظیم جیره غذایی از نقطه نظر فیزیولوژیکی و اقتصادی در اختیار متخصصین تغذیه دام قرار می دهد تا بدین ترتیب عملکرد حیوان در حدمطلوب باشد. در حال حاضر برای ارزشیابی خوراک مصرفی نشخوارکنندگان روش های مختلفی وجود دارد که از مهمترین آنها می توان به تکنیک استفاده از کیسه های نایلونی (in situ یاin sacco ) اشاره کرد. در آزمایش حاضر میزان تجزیه پذیری ماده خشک، ماده آلی، پروتئین خام و دیواره سلولی فاقد همی سلولز (ADF) چهار نوع کنجاله دانه های روغنی شامل کنجاله کلزا، کنجاله پنبه دانه و کنجاله سویا و کنجاله آفتابگردان با استفاده از روش in situ در سه راس گوسفند نر اخته شده زل مازندران و فیستولا گذاری شده در شکمبه اندازه گیری شد. کنجاله دانه های روغنی در فواصل زمانی صفر، ۲، ۴، ۸، ۱۶، ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت پس از انکوباسیون از شکمبه خارج می شدند. نتایج نشان داد که نرخ تجزیه پذیری (a+b) و میزان تجزیه پذیری موثر پروتئین خام ( EPبا نرخ عبور ۵% در ساعت) در سه کنجاله سویا، کلزا و پنبه دانه تولید شده در کارخانه روغن کشی بهپاک بهشهر به ترتیب (۵/۹۸، ۷/۹۸ و ۸/۵۶ درصد) و (۸/۵۵، ۰/۶۲ و ۳/۴۸ درصد) و نرخ تجزیه پذیری (a+b) و میزان تجزیه پذیری موثر پروتئین خام ( EPبا نرخ عبور ۵% در ساعت) در سه کنجاله سویا، کلزا و آفتابگردان تولید شده در کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال به ترتیب (۷/۸۱، ۱/۹۰ و ۵/۹۰ درصد) و (۱/۴۷، ۵/۵۲ و ۲/۴۵ درصد) بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.