مقاله مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان :

مقاله مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۲۱ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: مقایسه روش های مختلف استخراج اسیدگلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسیدگلیسریزیک
مقاله بهره استخراج
مقاله پودر عصاره شیرین بیان
مقاله روش های استخراج
مقاله میکروویو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: شیرین بیان از گیاهان بومی ایران می باشد که دارای اسیدگلیسریزیک یا گلیسریزین با شیرینی ۵۰-۳۰ برابر ساکارز است. این پژوهش به منظور مقایسه سه روش مختلف استخراج از پودر عصاره شیرین بیان صورت پذیرفت.
مواد و روش ها: روش اصلاح شده روسین (روش اول)، حل کردن پودر عصاره شیرین بیان در آب مقطر و افزودن اتانول مطلق و اسید سولفوریک (روش دوم) و استفاده از میکروویو (روش سوم) صورت پذیرفت. از کرماتوگرافی مایع با کارایی بالا برای جداسازی و تعیین اسیدگلیسریزیک استفاده شد و بهره استخراج روش های مختلف محاسبه گردید.
یافته ها: نتایج نشان دادند که میانگین بهره استخراج روش سوم (۸۴/۲۸%) از روش دوم (۵/۸ %) و به ویژه از روش اول (۶/۴%)، احتمالا به علت تاثیر دما و فشار بالاتر در روش میکروویو، بیشتر است. نهایتا روش میکروویو به عنوان روشی کار آمد برای استخراج اسید گلیسریزیک از پودر عصاره شیرین بیان بسط داده شد.
نتیجه گیری: در مقایسه با روشهای معمول، روش سریع میکروویو دارای بهره استخراج بیشتر و مقدار حلال مصرفی کمتری نسبت به سایر روش های مرسوم می باشد..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.