غربالگری خون های اهدایی برای عفونت با ویروس هپاتیت C در مجموعه های کوچک پلاسمایی اهدا کنندگان خون ایرانی – مطالعه اولیه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غربالگری خون های اهدایی برای عفونت با ویروس هپاتیت C در مجموعه های کوچک پلاسمایی اهدا کنندگان خون ایرانی – مطالعه اولیه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غربالگری خون های اهدایی برای عفونت با ویروس هپاتیت C در مجموعه های کوچک پلاسمایی اهدا کنندگان خون ایرانی – مطالعه اولیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غربالگری خون های اهدایی برای عفونت با ویروس هپاتیت C در مجموعه های کوچک پلاسمایی اهدا کنندگان خون ایرانی – مطالعه اولیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غربالگری خون های اهدایی برای عفونت با ویروس هپاتیت C در مجموعه های کوچک پلاسمایی اهدا کنندگان خون ایرانی – مطالعه اولیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه پژوهشی خون

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف : غربالگری اهدا کنندگان با آزمایش های سرولوژیک، احتمال ابتلا به عفونت های پس از انتقال خون، به ویژه هپاتیت C پس از تزریق خون را کاهش داده است. اما احتمال خطر ابتلا به علت وجود دوره قبل از تغییرات سرولوژیک، هم چنان وجود دارد. انجام آزمایشRT-PCR)) HCV RNA بر روی خون های اهدایی، احتمال خطر ابتلا به هپاتیت C پس از تزریق خون را کاهش داده است. در این مطالعه ضمن ارزیابی جامعه کوچکی از اهدا کنندگان منفی برای هپاتیت C در تست سرولوژیک با روش مولکولی، سری آزمایش های غیرقابل قبول با روش غیر اتوماتیک نیز مورد بررسی قرار می گیرد.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، نمونه پلاسمای اضافی از ۱۰۲۶ اهدا کننده خون جمع آوری گردید. از ۱۰۲۶ نمونه، ۱۰۰۰ نمونه در آزمایش های آنزیم ایمنواسی نسل ۳، Anti – HIV, RPR, HbsAg, Anti – HCV منفی بودند. هر پنج نمونه در یک مجموعه پلاسمایی مورد آزمایش قرار گرفتند. حساسیت آزمایش برای سنجش HCV-RNA با روش RT-PCR به میزان ۳۸۰ geq/ml طبق پانل های سطح کارآیی VQC برآورد گردید. ۱۰۰۰ نمونه در ۲۰۰ مجموعه پلاسمایی مورد آزمایش قرار گرفت.یافته ها: نتایج غیرقابل قبول به علت جواب ندادن نمونه مثبت، ۵.۵% و موارد غیرقابل قبول به علت باندهای غیراختصاصی ۵.۵% بود. ۶ درصد از مجموعه های پلاسمایی مثبت کاذب بودند. زمانی که در اولین مرحله آزمایش مجموعه های پلاسمایی، نتیجه آزمایش مثبت و در تکرار آن، آزمایش به شکل منفرد منفی گزارش شد، به عنوان مثبت کاذب تلقی گردید. در مجموع کلیه نمونه ها برای HCV-RNA با روش RT-PCR منفی گزارش شدند.نتیجه گیری: نمونه ای یافت نشد که در آزمایش های سرولوژیک منفی ولی در HCV-RNA مثبت گزارش گردد. در این زمینه انجام مطالعات گسترده تری توصیه می گردد.

کلید واژه: غربالگری اهدا کنندگان، اهدای خون، ویروس هپاتیت C، پلاسما، پولد PCR

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.