آسیب‌ های نفوذی جلدی ناشی از وسایل پزشکی نوک تیز آلوده به خون یا ترشحات بدن بیماران و اقدامات انجام شده پس از آن در کارکنان درمانی بیمارستان‌ های یاسوج، ۱۳۸۰


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آسیب‌ های نفوذی جلدی ناشی از وسایل پزشکی نوک تیز آلوده به خون یا ترشحات بدن بیماران و اقدامات انجام شده پس از آن در کارکنان درمانی بیمارستان‌ های یاسوج، ۱۳۸۰ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آسیب‌ های نفوذی جلدی ناشی از وسایل پزشکی نوک تیز آلوده به خون یا ترشحات بدن بیماران و اقدامات انجام شده پس از آن در کارکنان درمانی بیمارستان‌ های یاسوج، ۱۳۸۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آسیب‌ های نفوذی جلدی ناشی از وسایل پزشکی نوک تیز آلوده به خون یا ترشحات بدن بیماران و اقدامات انجام شده پس از آن در کارکنان درمانی بیمارستان‌ های یاسوج، ۱۳۸۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آسیب‌ های نفوذی جلدی ناشی از وسایل پزشکی نوک تیز آلوده به خون یا ترشحات بدن بیماران و اقدامات انجام شده پس از آن در کارکنان درمانی بیمارستان‌ های یاسوج، ۱۳۸۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه و هدف: کارکنان درمانی با خطرات شغلی متعددی مواجه هستند. هپاتیت B و C و ویروس نقص ایمنی اکتسابی از جمله خطرات بیولوژیکی می‌‌باشند که سلامت کارکنان درمانی را تهدید می‌نماید. شایعترین راه انتقال آنها آسیب‌های پوستی ناشی از فرورفتن وسایل پزشکی نوک تیز آلوده به خون یا ترشحات بدن بیماران می‌باشد، لذا این مطالعه با هدف تعیین سابقه آسیب نفوذی جلدی ناشی از وسایل نوک تیز آلوده در کارکنان درمانی شاغل در بیمارستان‌های یاسوج انجام گرفت.
مواد و روش کار: این مطالعه از نوع توصیفی گذشته‌نگر بوده که نمونه مورد مطالعه آن ۱۵۹ نفر از کارکنان درمانی شاغل در بیمارستان‌های شهر یاسوج در سال ۱۳۸۰ می‌باشد. روش نمونه‌گیری به صورت ساده و براساس نمونه‌های در دسترس بوده است. داده‌ها از طریق پرسشنامه جمع‌آوری و با استفاده از نرم‌افزار SPSS تجزیه و تحلیل گردید.
یافته‌ها: نتایج مطالعه نشان داد که ۳۹.۳ درصد کارکنان سابقه آسیب جلدی داشته‌اند که از این گروه، ۴۲.۱ درصد بیش از دو بار آسیب دیده بودند. بیشترین سابقه آسیب مربوط به کادر پرستاری (۴۶.۲ درصد) و کادر اطاق عمل (۳۷.۵ درصد) بوده است. بیشترین آسیب در بخش اتفاقات (۲۴.۶ درصد) و عمدتا ناشی از فرورفتن سوزن (۴۵ درصد) بوده است. فراوانترین اقدام انجام گرفته پس از آسیب، ضدعفونی کردن محل با بتادین گزارش گردیده است.
نتیجه‌گیری: با توجه به خطر بالای آسیب، آموزش‌های لازم به منظور حفظ سلامت کارکنان در پیشگیری از بروز آسیب و پیگیری‌های لازم پس از بروز ضروری است.

کلید واژه: پوست، آسیب نفوذی، کارکنان درمانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.