بررسی حساسیت و اختصاصی بودن بیوپسی سوزنی از راه پوست در تشخیص تومورهای قفسه صدری و مقایسه آن با نتایج بیوپسی باز


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی حساسیت و اختصاصی بودن بیوپسی سوزنی از راه پوست در تشخیص تومورهای قفسه صدری و مقایسه آن با نتایج بیوپسی باز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی حساسیت و اختصاصی بودن بیوپسی سوزنی از راه پوست در تشخیص تومورهای قفسه صدری و مقایسه آن با نتایج بیوپسی باز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی حساسیت و اختصاصی بودن بیوپسی سوزنی از راه پوست در تشخیص تومورهای قفسه صدری و مقایسه آن با نتایج بیوپسی باز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی حساسیت و اختصاصی بودن بیوپسی سوزنی از راه پوست در تشخیص تومورهای قفسه صدری و مقایسه آن با نتایج بیوپسی باز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۹

تومورهای ریه از شایع ترین تومورهای بدخیم در زن و مرد هستند. با پیشرفت های اخیر در درمان این تومورها مثل انجام رادیوتراپی و یا شیمی درمانی قبل از عمل برای بعضی از انواع تومورها و نیز عدم نیاز به جراحی در بعضی موارد مثل لنفوم ها و تومور Small cel carcinoma ریه لزوم به داشتن تشخیص نسجی قبل از عمل امری ضروری به نظر می رسد و در این راستا سعی شده است که از روش های ارزان قیمت، دقیق و کم عارضه بهره برند. این مطالعه نیز با هدف بررسی نتایج بیوپسی باز ریه انجام گرفته است. این مطالعات به علت کم بودن تعداد موارد مورد آزمایش و محدودیت زمانی به صورت یک Pilot study انجام شد و طی آن به مدت دو سال تعداد ۶۱ مورد بیمار مشکوک به تومور ریه {که به وسیله (fine needle aspiration) FNA از طریق پوست (یا بیوپسی سوزنی از راه پوست) قابل دسترسی بودند} مورد بررسی قرار گرفتند و نتایج آنها با بیوپسی باز (به عنوان روش استاندارد) مقایسه گردید. در بین ۶۱ مورد بیمار آزمون شده که از نظر کلینیکی و یافته ‌های آزمایشگاهی و رادیولوژی مشکوک به تومور بودند با توجه به نتایج حاصل تومور در ۲۵ مورد FNA دارای سلول کافی و قابل قضاوت بود که در آنها تشخیص صحیح نزدیک به نتایج حال از بیوپسی باز ریه گذاشته شد و در ۱۸ مورد مثبت کاذب دیده نشد. بر اساس نتایج آماری حساسیت تشخیص۴۹% FNA، اختصاصی بودن ۱۰۰%، ارزش پیش بینی کننده آزمایش مثبت ۱۰۰% و ارزش پیش بینی کننده آزمایش منفی ۲۸% برآورد گردید. البته اگر حساسیت تشخیصی را تنها در موارد FNA یک روش دقیق و با حساسیت (Sensitivity) و اختصاصی بودن (specifity)بالا در تشخیص تومورهای قفسه سینه بوده و به خصوص اگر این روش به وسیله افراد ماهر و با تجربه انجام گرفته و امکان تکرار نمونه برداری از طریق FNA نیز وجود داشته باشد دارای کارآیی بسیار بالایی خواهد بود.

کلید واژه: FNA، تومور ریه، تومور قفسه صدری، بیوپسی باز ریه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.