مقاله ارزیابی مسایل روانشناختی در نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ ساله مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مسایل روانشناختی در نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ ساله مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مسایل روانشناختی در نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ ساله مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مسایل روانشناختی در نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ ساله مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مسایل روانشناختی در نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ ساله مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک :

مقاله ارزیابی مسایل روانشناختی در نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ ساله مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از صفحه ۷۶ تا ۸۳ منتشر شده است.
نام: ارزیابی مسایل روانشناختی در نوجوانان ۱۵ تا ۱۸ ساله مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم تخمدان پلی کیستیک
مقاله مسایل روانشناختی
مقاله نوجوانان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) شایع ترین اختلال آندوکرین زنان در سنین تولید مثل است. این اختلال ۶تا۷ درصد زنان را در سنین باروری درگیر می نماید. از نظر وضعیت سلامت روانی اختلالاتی نظیر افسردگی و اختلال در خوردن می تواند دیده شود و انتظار تغییر در کیفیت زندگی می رود.
روش بررسی: جهت سنجش شیوع PCO در جامعه دانش آموزان دختر، جمعیت ۱۸۲۴ نفری دانش آموزی در این مطالعه مورد ارزیابی اولیه روانشناختی قرار گرفتند. از افراد مبتلا به PCO ارزیابی های روانی مربوطه به عمل آمد.
یافته ها: ۸۰ نفر از جمعیت دانش آموزان در گروه سنی ۱۵ تا ۱۸ سال دچار PCO بودند. سابقه مشکلات خانوادگی در مبتلایان به طور معنی داری (P=0.03) بیشتر از گروه شاهد بود. ارزیابی از نظر سو مصرف دارو، اقدام به خودکشی، مشکلات جسمی، میزان خواب آلودگی روزانه تفاوت معنی داری را نشان نداد. علایم افسردگی در ۳۸۳ درصد گروه شاهد و ۳۲۶ درصد گروه مبتلا به PCO دیده شد. ارزیابی اضطراب نشان دهنده ابتلا ۲۲۵ درصد گروهPCO و ۲۲۳ درصد گروه شاهد بود.
نتیجه گیری: علی رغم گزارشات جهانی ارایه شده در خصوص تاثیرات روانشناختی ابتلا به PCO در کیفیت زندگی افراد مبتلا، در سنین بزرگسالی موجب علایمی چون افسردگی، اختلال خواب و اختلال خوردن می گردد، در گروه نوجوان مورد ارزیابی چنین تفاوت هایی دیده نشد که می تواند نشان دهنده نقش سن افراد مبتلا در تاثیرپذیری اختلالات روانشناختی باشد. می توان فاکتورهای فرهنگی و اهمیتی که افراد هرجامعه به وضعیت فیزیکی خود قایل هستند و تاثیری که دیدگاه اجتماعی به مسایل بین فردی می گذارد را از عوامل موثر قلمداد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.