مقایسه دوز تجویزی و دوز جذبی در میدان های درمانی فانتوم جامد تنه در بیماری های هوچکین و آدنوکارسینومای رحم


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه دوز تجویزی و دوز جذبی در میدان های درمانی فانتوم جامد تنه در بیماری های هوچکین و آدنوکارسینومای رحم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه دوز تجویزی و دوز جذبی در میدان های درمانی فانتوم جامد تنه در بیماری های هوچکین و آدنوکارسینومای رحم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه دوز تجویزی و دوز جذبی در میدان های درمانی فانتوم جامد تنه در بیماری های هوچکین و آدنوکارسینومای رحم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه دوز تجویزی و دوز جذبی در میدان های درمانی فانتوم جامد تنه در بیماری های هوچکین و آدنوکارسینومای رحم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۱۰

میزان موفقیت در پرتودرمانی به درستی و دقت میزان دوز جذب شده در تومور بستگی دارد و معمولا به علت غیر عملی بودن اندازه‌ گیری مستقیم دوز جذب شده در بیماران از فانتوم استفاده می‌شود. در این تحقیق مقایسه دوز تجویزی ودوز جذبی در میدان های درمانی تنه در بیماری های هوچکین و آدنوکارسینومای رحم انجام پذیرفته است. دوزیمتر ترمولومینانس (Thermolumineascence Dosimeter) TLD اندازه‌ گیری شده است. دوز تجویزی در مرکز تومور در هر دو بیماری ۱۰۰ سانتی گری (cGy) و دوز جذبی اندازه گیری شده توسط TLD در مرکز تومور در مدیاستن در بیماری هوچکین ۱۹۰۷.۸۳ سانتی گری، در گره لنفاوی زیر بغل راست ۱۵۳.۵۸ سانتی گری و در گره لنفاوی فوق ترقوه چپ ۱۲۴.۷۱ سانتی گری و در ریه چپ زیر حفاظ سربی ۹.۸۱ سانتی گری اندازه گیری شده است. در بیماری آدنوکارسینومای رحم دوز جذبی در مرکز تومور ۱۰۳.۷۶ سانتی گری و در تخمدان راست ۹۰.۱۱ سانتی گری بدست آمده است. هم چنین برای بررسی صحت انجام دوزیمتری از دوزیمتر دیگری به نام فارمر نیز استفاده شده است. در مجموع نتایج نشان می‌ دهند که استفاده از فانتوم جامد به میزان زیادی می تواند در بررسی تفاوت دوز جذبی و دوز تجویزی و به حداقل رساندن آن موثر باشد و احتمال می‌ رود که وجود فانتوم در کلیه مراکز پرتو درمانی به منظور به حداقل رساندن دوز تجویزی هم اندازه با دوز جذبی ضروری است.

کلید واژه: پرتو درمانی، دوز تجویزی، دوز جذبی، فانتوم، دوزیمتر ترمولومینسانس (TLD)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.