تاثیر تنش شوری (کلرید سدیم) بر رشد و تثبیت بیولوژیک نتیروژن در یازده رقم سویا


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تنش شوری (کلرید سدیم) بر رشد و تثبیت بیولوژیک نتیروژن در یازده رقم سویا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تنش شوری (کلرید سدیم) بر رشد و تثبیت بیولوژیک نتیروژن در یازده رقم سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تنش شوری (کلرید سدیم) بر رشد و تثبیت بیولوژیک نتیروژن در یازده رقم سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تنش شوری (کلرید سدیم) بر رشد و تثبیت بیولوژیک نتیروژن در یازده رقم سویا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

تاثیر شوری (کلرید سدیم) بر رشد و تثبیت بیولوژیک نیتروژن در یازده رقم سویا به نام های هیل، B.P, L.B.K، هاگ، دیر، گرگان۳، سحر، هابیت، ویلیامز، L.W.K, J.K در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی همراه با تیمارهای صفر، ۶۰، ۳۰، ۸۰ میلی مول کلرید سدیم در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. این آزمایش در محیط کشت شنی و آبیاری با محلول غذایی هوگلند بدون نیتروژن انجام شد. گیاهچه ها بعد از ۶۰ روز برداشت شده و سطح برگ، وزن خشک و قسمت هوایی و ریشه، تعداد گره و وزن خشک گره در هر بوته، درصد و عملکرد نیترئژن اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش شوری سطح برگ، وزن خشک قسمت هوایی و ریشه، تعداد گره و وزن خشک گره در هر بوته درصد و عملکرد نیتروژن کاهش می یابد. در بین صفات اندازه گیری شده سطح برگ و وزن خشک گره با افزایش شوری، کاهش بیشتری را نسبت به سایر صفات نشان دادند. مقایسه میانگین صفات اندازه گیری شده در ارقام مختلف نشان داد که ارقام دیر و گرگان ۳ از نظر تولید گره، سطح برگ، ماده خشک هر بوته و درصد عملکرد نیتروژن بهتر از سایر ارقام هستند در حالیکه ارقام B.P, L.W.K کمترین مقدار را دارا بودند. بررسی میزان تحمل به شوری ارقام از طریق محاسبه شاخص حساسیت هر رقم نشان داد که ارقام دیر و هیل بیشترین و ارقام L.W.K و ویلیامز کمترین تحمل را نسبت به شوری دارند. با توجه به تولید ماده خشک زیاد ارقام دیر و گرگان۳ و کمتر بودن میزان حساسیت رقم دیر و هیل می توان از سه دیر، گرگان۳ و هیل در برنامه های اصلاحی استفاده نمود.

کلید واژه: ارقام سویا، شوری، تثبیت بیولوژیک، نیتروژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.