مطالعه و مدل سازی میزان رشد استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای آماده تجارتی متاثر از عوامل انتخابی رشد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه و مدل سازی میزان رشد استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای آماده تجارتی متاثر از عوامل انتخابی رشد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه و مدل سازی میزان رشد استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای آماده تجارتی متاثر از عوامل انتخابی رشد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه و مدل سازی میزان رشد استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای آماده تجارتی متاثر از عوامل انتخابی رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه و مدل سازی میزان رشد استافیلوکوکوس آرئوس در سوپهای آماده تجارتی متاثر از عوامل انتخابی رشد :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)
تعداد صفحات :۱۰
هدف: این مطالعه جهت ارایه مدل پیشگوی رشداستافیلوکوکوس آرئوس متاثر از عوامل انتخابی رشد (حرارت نگهداری، pH و میزان اینوکولوم) در دو نوع سوپ تجارتی (سوپ جو و سوپ قارچ) طراحی شده است.طرح: آنالیز چند فاکتوری.روش: در طی یک مطالعه تلقیحی چند فاکتوری، اثرات مقادیر مختلف pH (5، ۴.۵،۴)، میزان تلقیح اولیه باکتری ۱۰۲) و ۱۰۴ در میلی لیتر سوپ)، درجه حرارت نگهداری (۵، ۱۵، ۲۵، ۳۵ و ۴۵ درجه سانتیگراد) و نیز نوع سوپ تجارتی (سوپ قارچ و سوپ جو) بر روی زمان دو برابر شدن باکتری استافیلوکوکوس آرئوس مورد بررسی قرار گرفته است. تعیین میزان رشد باکتری (زمان دوبرابر شدن) از طریق کشت نمونه های سوپ تلقیح شده در شرایط مختلف و شمارش باکتری در محیط بردپارکر Baird Parker صورت گرفت.تجزیه و تحلیل آماری: آنالیز واریانس جهت ارزیابی اثرات مستقل و تداخلی، pH، حرارت نگهداری، میزان تلقیح باکتری و نوع سوپ و مدل رگرسیون چند فاکتوری نیز جهت تهیه مدل پیشگوی رشد در شرایط آزمایش شده مورد استفاده قرار گرفت. قدرت پیشگویی مدل با محاسبه R2 (ضریب تعیین) مشخص گردید.نتایج: مدت زمان دو برابر شدن باکتری به طور معنی داری تحت تاثیر نوع سوپ، حرارت و نیز اثرات تداخلی این دو قرار گرفت (P0.05) ولی میزان تلقیح اولیه باکتری در این مطالعه تاثیر معنی داری در میزان رشد باکتری نداشت (P=0.182) با استفاده از معادله رگرسیون و ترانسفورماسیونهای مناسب، ارتباط زمان دو برابر شدن باکتری (g) به عنوان متغیر وابسته با مقادیر مختلف عوامل مورد نظر رشد و نیز اثرات تداخلی آنها به عنوان متغیرهای مستقل به صورت مدل پیشگو تهیه گردید.نتیجه گیری: با استفاده از مدل تهیه شده در این مطالعه زمان دو برابر شدن استافیلوکوکوس آرئوس در محدوده دامنه مقادیر متغیرهای به کار گرفته شده با قدرت پیشگویی بسیار خوب قابل محاسبه و پیشگویی می باشد.
کلید واژه: استافیلوکوکوس آرئوس، زمان دو برابر شدن باکتری، میزان رشد باکتری، مدل سازی ریاضی، سوپ
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.